onur.tarchin
80+
- Reaksiyon skoru
- 37
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam iyiki varsınız sağolun vatandaki 33k asus tufu alacağım galiba cumaya kadar bitmezse gaming gecesinde de indirimler gelir ona göre yapıcam birşeylerEn son yazan arkadaşa katılıyorum çok saçama cevaplar gelmiş, biri anakarta biri herşeye, biri soğutucuya laf söylemiş biri ssd boyutuna 3tb falan demiş.
Sistemi iyi seçmişsin fiyat performans düzgün parçalar
Tek tek gideyim ben
Ekran kartı 9070xt, gaming gecelerinde takip edilip indirimle alınabilir 9070xt en fiyat performans kartlardan şuan
Anakart 2 m2 slotlu, ssd soğutucusu olan, VRM soğutucusu çok iyi değil ama 7500f i uçurur çok rahat
İşlemci 1440p için gayet fiyat performans
Ramler zaten 6000/30 patriot alınabilicek en iyi fiyatlı ramler
SSD olarak kioxia g3 plus al hocam, sizin seçtiğiniz QLC nand chipli bir SSD, TLC seçilmeli SSD ler ömrü daha uzun soluklu oluyor. Hatta DRAM li önerirdim ama bütçe kısıtlı olduğu için HMB de idare eder o yüzden TLC olsun yeterlidir, elinizdeki mevcut HDD depolamada işinizi görür, mevcut 600gb SSD ye de sistem kurarsınız
Soğutucu gayet yeterli güzel bir soğutucu, aynı fiyat bandında phantom spirit 120 v2 7 borulu sizin seçtiğiniz 6 borulu. Phantom Spirit 1700 tl
Peerless Assassin 1500 TL
200 tl ye değer ama ikisi de 7500f i çok rahat soğutur![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 SE İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermalright Peerless Assassin 120 SE İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Peerless Assassin 120 SE İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Seçtiğin kasa da güzel ama PSU su pek iç açıcı sayılmaz, alternatif farklı kasalara bakılabilir. 750-850w arası. Mesela: