Toplama pc / görüntü sorunu

camazotz

80+
Reaksiyon skoru
1
Bilgisayarımı yeni topladım fakat herhangi bir görüntü alamıyorum sebebi ne olabilir ?

hangi kabloyu nereye bağladın

hiç mi görüntü yok yoksa ekranda beyaz bir _ işareti mi yanıp sönüyor.
şöyle kablolamada bir sıkıntı yok her şey doğru şekilde monitör ayarlarından da doğru giriş seçili fakat hiç bir şekilde görüntü gelmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hangi kabloyu nereye bağladın
kablolamada bir sıkıntı yok

şöyle kablolamada bir sıkıntı yok her şey doğru şekilde monitör ayarlarından da doğru giriş seçili fakat hiç bir şekilde görüntü gelmiyor

kablolamada bir sıkıntı yok
parçaların çalıştığından emin misiniz peki ? alırken test ettiniz mi

Kablo bağlantılarına dikkat et. Ekran kartı yerine anakart'a takmış olabilirsin. Eğer bilgisayar çalışıyor görüntü gelmiyorsa ramlerde sorun olabilir.

hepsini internet üzerinden aldım
evet görüntü kablosunu anakarta değil de ekran kartına takman gerekir görüntü gelmiyorsa ilk bakılan yer ramlerdir bi yerlerini değiştirip takmayı den birçok nedeni olabilir aslında bu sorunun.

Kablo bağlantılarına dikkat et. Ekran kartı yerine anakart'a takmış olabilirsin. Eğer bilgisayar çalışıyor görüntü gelmiyorsa ramlerde sorun olabilir.
ekran kartına takılı anakartımda 4 ram slotu mevcut ram kanallarını değiştirmem fark eder mi?

Tabii ki de. Ramleri şu şekilde takabilirsin. 1. Slot: Takılı, 2.Slot: Boş, 3.Slot: Takılı, 4.Slot: Boş. Aralarına bir boşluk gelecek şekilde takarsan daha iyi olur, bir dene bakalım. Olmadı ramlerin ucunu evinde silgi varsa sil. Oksitlendiyse de bu problemi yaşatır. Sildikten sonra ucunda pinlerinde silgi kalıntısı kalmadığına dikkat et.

evet görüntü kablosunu anakarta değil de ekran kartına takman gerekir görüntü gelmiyorsa ilk bakılan yer ramlerdir bi yerlerini değiştirip takmayı den birçok nedeni olabilir aslında bu sor

Tabii ki de. Ramleri şu şekilde takabilirsin. 1. Slot: Takılı, 2.Slot: Boş, 3.Slot: Takılı, 4.Slot: Boş. Aralarına bir boşluk gelecek şekilde takarsan daha iyi olur, bir dene bakalım. Olmadı ramlerin ucunu evinde silgi varsa sil. Oksitlendiyse de bu problemi yaşatır. Sildikten sonra ucunda pinlerinde silgi kalıntısı kalmadığına dikkat eram slotlarını

evet görüntü kablosunu anakarta değil de ekran kartına takman gerekir görüntü gelmiyorsa ilk bakılan yer ramlerdir bi yerlerini değiştirip takmayı den birçok nedeni olabilir aslında bu sorunun.
ramlerin yerini değiştirdim fakat yine görüntü alamıyorum

Görüntü kablosunu taktın mı dostum ?
takılı

Birkaç görsel atabilir misin kasanın

Birkaç görsel atabilir misin kasanın

Ekler

• IMG_20221105_205757_463.jpg
    IMG_20221105_205757_463.jpg
    3.9 MB · Hit: 30
Son düzenleme: