hiç mi görüntü yok yoksa ekranda beyaz bir _ işareti mi yanıp sönüyor.Bilgisayarımı yeni topladım fakat herhangi bir görüntü alamıyorum sebebi ne olabilir ?
şöyle kablolamada bir sıkıntı yok her şey doğru şekilde monitör ayarlarından da doğru giriş seçili fakat hiç bir şekilde görüntü gelmiyorhiç mi görüntü yok yoksa ekranda beyaz bir _ işareti mi yanıp sönüyor.
kablolamada bir sıkıntı yokhangi kabloyu nereye bağladın
parçaların çalıştığından emin misiniz peki ? alırken test ettiniz mişöyle kablolamada bir sıkıntı yok her şey doğru şekilde monitör ayarlarından da doğru giriş seçili fakat hiç bir şekilde görüntü gelmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kablolamada bir sıkıntı yok
hepsini internet üzerinden aldımparçaların çalıştığından emin misiniz peki ? alırken test ettiniz mi
evet görüntü kablosunu anakarta değil de ekran kartına takman gerekir görüntü gelmiyorsa ilk bakılan yer ramlerdir bi yerlerini değiştirip takmayı den birçok nedeni olabilir aslında bu sorunun.hepsini internet üzerinden aldım
ekran kartına takılı anakartımda 4 ram slotu mevcut ram kanallarını değiştirmem fark eder mi?Kablo bağlantılarına dikkat et. Ekran kartı yerine anakart'a takmış olabilirsin. Eğer bilgisayar çalışıyor görüntü gelmiyorsa ramlerde sorun olabilir.
Görüntü kablosunu taktın mı dostum ?Bilgisayarımı yeni topladım fakat herhangi bir görüntü alamıyorum sebebi ne olabilir ?
evet görüntü kablosunu anakarta değil de ekran kartına takman gerekir görüntü gelmiyorsa ilk bakılan yer ramlerdir bi yerlerini değiştirip takmayı den birçok nedeni olabilir aslında bu sor
Tabii ki de. Ramleri şu şekilde takabilirsin. 1. Slot: Takılı, 2.Slot: Boş, 3.Slot: Takılı, 4.Slot: Boş. Aralarına bir boşluk gelecek şekilde takarsan daha iyi olur, bir dene bakalım. Olmadı ramlerin ucunu evinde silgi varsa sil. Oksitlendiyse de bu problemi yaşatır. Sildikten sonra ucunda pinlerinde silgi kalıntısı kalmadığına dikkat eram slotlarını
ramlerin yerini değiştirdim fakat yine görüntü alamıyorumevet görüntü kablosunu anakarta değil de ekran kartına takman gerekir görüntü gelmiyorsa ilk bakılan yer ramlerdir bi yerlerini değiştirip takmayı den birçok nedeni olabilir aslında bu sorunun.
takılıGörüntü kablosunu taktın mı dostum ?
Birkaç görsel atabilir misin kasanın
Birkaç görsel atabilir misin kasanın