Çözüldü✓ Yeni pc görüntü vermiyor

pc'nin arkasından bir fotoğraf yükleyebilir misin? Kabloları doğru taktın mı görmek istiyorum.

Minik tozlar slot içine girdiyse veya rame yapışıp çalışmasına engel oluyorsa diye. Bir deneyin bu şekilde.
oem sistemler test edilip gönderilir böyle bir şeyin olma ihtimali yok

pc'nin arkasından bir fotoğraf yükleyebilir misin? Kabloları doğru taktın mı görmek istiyorum.
rtx 5060 ddr5 16gb 6000mhz ırdm rtx 5060 asus prime a620m k
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

monitör kablosunu anakarta takiyordundur işlemcin de 7500ftir muhtemelen onda igpu olmadığı için görüntü alamiyondur.

0 bilgi vermişsin valla
rtx 5060 ryzen 5 7600 ddr5 ram asus prime a 620m k

Ekler

• IMG_20260301_175213.webp
    IMG_20260301_175213.webp
    410.8 KB · Hit: 14
  • IMG_20260301_175205.webp
    IMG_20260301_175205.webp
    991.3 KB · Hit: 14

Kasanın içini çeker misin birde?

Ekler

Bağlantılarda bir sorun yok gibi görünüyor niye boot etmiyor anlamadım debug ledde yok ki neyde takılıyor anlayalım ama test etmeden göndermiş olamazlar müşteri hizmetleri ile görüştün mü?

Bağlantılarda bir sorun yok gibi görünüyor niye boot etmiyor anlamadım debug ledde yok ki neyde takılıyor anlayalım ama test etmeden göndermiş olamazlar müşteri hizmetleri ile görüştün mü?
mesai saati dışında aradım yarın arayın dediler

Fanlar dönüyor mu;? yoksa hiç tepki yok mu? Sadece HDMI ile mi denedin DP kablon var mı?

Fanlar dönüyor mu;? yoksa hiç tepki yok mu? Sadece HDMI ile mi denedin DP kablon var mı?
attığım fotolara bakabilirsin her parçanın fanı dönüyor hdmı kablosunda sorun yok denedik laptopa taktık çalıştı

oem sistemler test edilip gönderilir böyle bir şeyin olma ihtimali yok

Nereye ihtimali yok? Ram slotunu koruyucu kapakla falan mı gönderiyorlar? Veya siz oem sistemler mağazada test edilip eve gelene kadar başında gelip ben kefilim toz kaçmadı falan mı diyorsunuz? Test ettikten sonra bir süre kenara alıp sonradan kutulayıp kargolama öncesi içine toz kaçabileceği ihtimalleri hiç mi aklıma aklınıza gelmiyor? Ne kadar sığ düşündüğünüzün farkında mısınız?

Sizin saçma mantığınıza göre oem sistem test edilip gönderilmiş. O zaman mutlaka açılması gerekiyor. Ama açılmamış. Ne ola ki? Ama kesin toz kaçmamıştır? Çünkü sistem test edilmiş.

Kesin test edilmiştir, o zaman toz kaçmamıştır nasıl mantık yahu?

Sırasıyla şunu yapabilir misiniz hala açılmadıysa;

Pc kapalı - Psu'yu da kapatıp fişi çekin. - Power tuşuna 10 - 15 saniye basılı tutun bu haldeyken. (varsa kalan elektriği boşaltsın diye.) - Anakart üzerindeki cmos pilini çıkartın. - Pili çıkartmış halde 15 dakika kadar bekleyin. - Süre sonunda pili geri takın. - Fişe takın. Psu düğmesini açın. - Power tuşuna tekrar basıp açılmasını bekleyin.

Bir de sorum kasa elinize ulaştığında ekran kartı takılı halde mi geldi yoksa ayrı geldi de siz mi taktınız? Ekran kartı tam takılmamış olabilir. Klik sesi geldiğinden ve slota tam oturduğundan emin olun. Gerekirse pc'yi tekrar kapatıp, ekran kartı çıkarıp tekrar takın.

Neler denedin dostum?
ramı söktüm üfledim 2. slota taktım gene olmadı baska bisede denemedim ramleri takarken o tık sesinide duydum . başka bişede denemedim anlamaadığım şey bu adamlar pc yi deneyip göndeermiyor mu

Geri