Toplama PC Önerisi

Ana Amacım Oyun oynamak belki yayın açabilirim aklımdaki parçaları yazdım toplam fiyatı hespalamadım
O zaman diğer arkadaşların da dediği gibi, işlemciyi uygun bir şekilde düşürüp ekran kartını yükseltin. kasa ve PSU yu değiştirin. Mümkünse kasanızın mesh li bir yapıya sahip olmasında fayda var.

Kasayı ve PSU'yu değiştirebilirsin ve 1660S yi OC yapabilirsin 1660Ti performansı yapar

O zaman diğer arkadaşların da dediği gibi, işlemciyi uygun bir şekilde düşürüp ekran kartını yükseltin. kasa ve PSU yu değiştirin. Mümkünse kasanızın mesh li bir yapıya sahip olmasında fayda var.
önerebileceğin psu ve kasa varmı

Ana Amacım Oyun oynamak belki yayın açabilirim aklımdaki parçaları yazdım toplam fiyatı hespalamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

C4 ne oluyo açıklarmısın
patlar knk sisteme zarar verir gamegaraj aqurius 5an x sisteminde fsp var efsanelerden onu al bence kasa soğutmasıda iyi sistemi bu şekilde alabilirsin
1591729591942.webp

Kasayı ve PSU'yu değiştirebilirsin ve 1660S yi OC yapabilirsin 1660Ti performansı yapar
knk 8 k bütçeye o sistem fazla bence m2 li rtx 2060s li sistem var gamegarajda

önerebileceğin PSU ve kasa varmı

önerin için teşekkürler
FSP 600w alabilirsin bilgisayarını çok iyi beslerhiç sıkıntı yaşamazsın bide bozulduğunda sadece kablosunu değiştirirsin psu'yu değiştirmene gerek kalmaz.

önerin için saol

Arkadaşlar Anakartta Bi sıkıntı yok değilmi gayet ideal
anakartın gayet ideal ilerdede değiştirmene gerek kalmayabilir iyi bi anakart seçimi (y)

Geri