Toplama pc ve hazir oneri

Arkadaşlar kasa ici. Ayrılan bakiye 30k mobitor 360 hz düşünüyorum https://www.vatanbilgisayar.com/dell-24-5-aw2523hf-1ms-360hz-fullhd-hdmi-dp-ips-gaming-monitor.html gözüme çok iyi geldi uygun tabi sizinde fikriniz önemli ekran kartı nvidia olsun 16gb modelleri işlemci amd ram 32 yeterli
Hocam 30 k ya 360 hz li ve kasa dahil sistem mi dizmeyi dişünüyorsunuz anlamadım öyle değil sanırım ama sistem olarakta 32 bandına itopyada 7700xt sistem var bakılabilir

Yok kasayı 30 a dizicem 10 k ya monitör
Anladım usta dediğim sisteme bakabilirsin bu arada ikinci el sorun değilse senin için 7800x3d li ikinci el ekran kartlı bir sistem zorlanabilir 35 bandına bence ben olsam öyle yapardım

Anladım usta dediğim sisteme bakabilirsin bu arada ikinci el sorun değilse senin için 7800x3d li ikinci el ekran kartlı bir sistem zorlanabilir 35 bandına bence ben olsam öyle yapardım
Hocam bu nasıl

Ekler

• Screenshot_20250629_164640_Facebook.webp
    Screenshot_20250629_164640_Facebook.webp
    42.7 KB · Hit: 14
yok hocam etmez bu kadar tek tek toplama sizin için sorun değilse öyle bir sistem kurun derim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

düşük bütçe ve seviyede nvidia amd seçmeyi doğru bulmuyorum
Ne yapmam lazım fazla bilgim yok valo cs gln oynucam profesyonel şekilde yayında açacağım

Ne yapmam lazım fazla bilgim yok valo cs gln oynucam profesyonel şekilde yayında açacağım
Hocam bence o bahaettiğim itopyadaki 7700xt sistemi alın geçin derim çok fazla bilgiliniz yoksa tek tek toplama ya da ikinci ele girmeyin riskli olur

Çok kafam karıştı sistem bakmaktan midem bulandı valla ya
Kasma aga bu kadar o dediğim sistem şu an piyasa değerinde istersen değerlendir ama birkaç parçasını değiştir derim ramini falan birde kule fan lazım haberin olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,952
Üyeler
184,087
Son üye
BatuhanTmrr
Geri