Toplama pc ve hazir oneri

Kasma aga bu kadar o dediğim sistem şu an piyasa değerinde istersen değerlendir ama birkaç parçasını değiştir derim ramini falan birde kule fan lazım haberin olsun
2 el sağlam setup dusursem rahatlayacam Reis çalışıyorum birde bakamıyorum fazla pc lere

2 el sağlam setup dusursem rahatlayacam Reis çalışıyorum birde bakamıyorum fazla pc lere
Hocam 2. El tüm sistem almak sizin için daha iyi olmayabilir ikinci el sıfır karışık tek tek ayrı yerlerden parça almak sonra onları kendinizin birleştirmesi sonucunda güzel bir pc ortaya çıkabilir ama bunlar zaman ve bilgi ister fazlasıyla çünkü ikinci el risktir pc montajlamakta öyle

Hocam 2. El tüm sistem almak sizin için daha iyi olmayabilir ikinci el sıfır karışık tek tek ayrı yerlerden parça almak sonra onları kendinizin birleştirmesi sonucunda güzel bir pc ortaya çıkabilir ama bunlar zaman ve bilgi ister fazlasıyla çünkü ikinci el risktir pc montajlamakta öyle
2 el ne gibi sorun olabilir test fln yapsam

2 el ne gibi sorun olabilir test fln yapsam
İkinci el parça mı ikinci el ful sistem mi ful sistemse fiyat avantajı olması çok zor tek tek parçaysa istediğiniz parçaları test yaparak ve hepsini kutu fatura garanti ayarında bulmak biraz zaman alır ve uğraştırabilir ondan bahsetmek istedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,029
Üyeler
184,095
Son üye
parsinho
Geri