Smith & Wesson
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 966
50k olsa düşünülürdü bana pahalı geldiArkadaşlar sistem bu fiyatı 70k alınır mı sizce bazı parçaların garantisi devam etmekte.
sistem 2. el mıArkadaşlar sistem bu fiyatı 70k alınır mı sizce bazı parçaların garantisi devam etmekte.
benzeri bir sistem at alayim sıfır kral.sistem 2. el mısıfır olsa bile pahalı
benzeri bir sistem at alayim sıfır kral.
benzeri bir sistem at alayim sıfır kral.
70k nerde 86k nerde![]()
Gamers Arena PCH GA2 RX 9070 XT AMD RYZEN 7 7800X3D 16 GB DDR5 1 TB SSD GEN4 750W OEM PAKET - idefix
Gamers Arena PCH GA2 RX 9070 XT AMD RYZEN 7 7800X3D 16 GB DDR5 1 TB SSD GEN4 750W OEM PAKET ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm OEM Paketler ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
1 nebze kabul edilebilir ama ram ve soğutucu değişmesi gerekiyor oda nerden baksan 75k lara gelecek bu sistemin de ekran kartı hariç benim attığım sistemden tek 1 artısı yokki 0 olması dışındaSSD kioxia pro![]()
AMD RYZEN 7500F-GIGABYTE Radeon RX 9070 XT GAMING OC 16GB-B650M S2H-1TB-16GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD RYZEN 7500F-GIGABYTE Radeon RX 9070 XT GAMING OC 16GB-B650M S2H-1TB-16GB Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
kasa cougar 850w
soğutucu ak400
3 ekleyip şuna bakabilirsin hocam o zaman ayrıca ne olursa olsun attığın sistem alınmaz.70k nerde 86k nerde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1 nebze kabul edilebilir ama ram ve soğutucu değişmesi gerekiyor oda nerden baksan 75k lara gelecek bu sistemin de ekran kartı hariç benim attığım sistemden tek 1 artısı yokki 0 olması dışında
ha70k nerde 86k nerde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1 nebze kabul edilebilir ama ram ve soğutucu değişmesi gerekiyor oda nerden baksan 75k lara gelecek bu sistemin de ekran kartı hariç benim attığım sistemden tek 1 artısı yokki 0 olması dışında
daha iyisini attım3 ekleyip şuna bakabilirsin hocam o zaman ayrıca ne olursa olsun attığın sistem alınmaz.
![]()
Gamers Arena PCH GA2 RTX 5070 AMD RYZEN 5 7500X3D 16 GB DDR5 1 TB SSD GEN4 750W OEM PAKET - idefix
Gamers Arena PCH GA2 RTX 5070 AMD RYZEN 5 7500X3D 16 GB DDR5 1 TB SSD GEN4 750W OEM PAKET ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm OEM Paketler ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
bu satıcı yusufpisi düzgün bir insan değil hesabını ilk açtığında instada daha 300 takipçisi falan vardı sayfası baya amatörceydi bende tasarımla uğraşıyordum bu eklediğin fotoğraflardan birkaçtane yaptım kendisine attım beraber çalışabiliriz dedim döneyim dedi benim fikrimi çalıp kendisi fotoğrafları tasarlamaya başladı.Arkadaşlar sistem bu fiyatı 70k alınır mı sizce bazı parçaların garantisi devam etmekte.
Bunu yaptı diye mi iyi bir insan degil anlamadım belkide para vermek istememiştir.bu satıcı yusufpisi düzgün bir insan değil hesabını ilk açtığında instada daha 300 takipçisi falan vardı sayfası baya amatörceydi bende tasarımla uğraşıyordum bu eklediğin fotoğraflardan birkaçtane yaptım kendisine attım beraber çalışabiliriz dedim döneyim dedi benim fikrimi çalıp kendisi fotoğrafları tasarlamaya başladı.
dayı sen bu adamın reklamını da yapmak istermisinBunu yaptı diye mi iyi bir insan degil anlamadım belkide para vermek istememiştir.