Toplamaya çalıştığım rtx 5060 ve amd ryzen 5 9600 sistem nasıl

Merhabalar ilk kez pc toplayacağım fakat hangi kombinasyonların fiyatı sabit tutarak daha muktediri elde edilir bilemiyorum, fakat kendim nispeten iyi olduğunu düşündüğüm bir sistem hazırladım ve bu sistem ile ilgili neler yapabilirim daha iyileştirme anlamında ,Teşekkür ederim..
Vatan bilgisayarda iki gecedir 41 bin küsur liraya rtx 5070'li sistem satılıyor. Denk gelirse onu alın. rtx 5060'lı 16 gb ram'li 512 ssd'li sistem 40.000 tl fahiş fiyat.

Ben spekülasyonlara açığım , Buyurun.
Ben buradaki cümlenize takıldım. Spekülasyonu hangi anlamda kullanmak istediniz? Yorumlarınıza demek istediğinizi düşünüyorum ama bu cümlede kullanılması pek doğru gelmedi. Tavsiyelerinize, önerilerinize, görüşlerinize vs. demek daha doğru gibi.

Bence ekran kartını yüksek vramli tutması her zaman daha iyi, ben olsam öyle yapardım en azından. Çünkü valo cs gibi oyunlarda 360 fps üstünün pek hükmü yok 540hz falan monitörün yoksa gereksize kaçıyor. İşlemciyi yükseltmesi de daha kolay olur ileride ekran kartını satsan üstünü alsan daha çok yatırım yapacaksın.
bende o düşüncede olduğum için 5060ti 16 GB önerdim sistem olarak bu bütçeye

Vatan bilgisayarda iki gecedir 41 bin küsur liraya rtx 5070'li sistem satılıyor. Denk gelirse onu alın. rtx 5060'lı 16 gb ram'li 512 ssd'li sistem 40.000 tl fahiş fiyat.

Ben buradaki cümlenize takıldım. Spekülasyonu hangi anlamda kullanmak istediniz? Yorumlarınıza demek istediğinizi düşünüyorum ama bu cümlede kullanılması pek doğru gelmedi. Tavsiyelerinize, önerilerinize, görüşlerinize vs. demek daha doğru gibi.

Merhaba değerli yorumunuz için teşekkür ederim vatan bilgisayara bakacağım . Spekülasyon kelime anlamı olarak 2 anlamı var 1 felsefi , 2 finansal.Felsefi olarak kısaca kurgu diyebiliriz yani belli bir olayın zihnen domine edilmesi ile oluşabilecek olayın öncesi diyebiliriz .Finansal olarakda vurgunculuk daha ucuza alıp pahalıya satma gibi bit politika . Ancak bu tarz geri bildirim vermenden cümlenin öncesine bakip değerlendirme yapmak daha uygun. Çünkü kelimeyi tabiri caizse 'baltalama' yapmak cümlenin tam anlamıyla anlaşılır olmasına engel teşkil eder . Teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,706
Üyeler
183,776
Son üye
Cowboy Bebop
Geri