Neler Yeni

Toplayacağım ilk pc.

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
385
İsim
Shoto Todoroki
Olm fps yükselten program ne bunu övüceğine gömüyosun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada kral sana demek istemedim o lafı alınma harbiden yani ne zaman amd kart önersem onu diyolar sinirlendim biraz
Gömmüyorum ben amd de gelişsin onu kullanalım fsr çıktığında da böyle olmuştu bi programa güvenip herkese amd önermek saçmalık size bir şey demedim zaten üstteki arkadaş amd fanboyu ve düşüncesine karşı çıkan herkesi görmezden geliyor cevap vermeyerek boş konuşuyor yani.

n1ghtcall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Timur
20 mesajın var forumda neredeyse tüm mesajların amd yi övüyor bi tane fps yükselten program çıkardı diye öneri isteyen herkese kendinizin kartıymış gibi 7900gre öneriyorsunuz burdaki fanboy siz misiniz biz miyiz? Bide düşüncenize karşı çıkan herkese egoist cevaplar veriyorsunuz amd fanboydan başka bir şey değilsiniz bence.
ben çıkarılan programdan dolayı söylemiyorum dediklerimi. 2. olarakta amd övüyor ve amd fanboyu dediğin için tartışmaya bile gerek görmüyorum karşımdakinin okuduğunu anlaması lazım önce.

nvidia fanboylarına fanboy olduklarını söylediğim zaman otomatik amd fanboy oluyorum :DDD. egosal olarakta bir kere bişey söylemedim ben en iyisini bilirim falan diye.

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
385
İsim
Shoto Todoroki
ben çıkarılan programdan dolayı söylemiyorum dediklerimi. 2. olarakta amd övüyor ve amd fanboyu dediğin için tartışmaya bile gerek görmüyorum karşımdakinin okuduğunu anlaması lazım önce.

nvidia fanboylarına fanboy olduklarını söylediğim zaman otomatik amd fanboy oluyorum :DDD. egosal olarakta bir kere bişey söylemedim ben en iyisini bilirim falan diye.
Dostum kimse sana amd fanboyu demiyor zaten. amd önerebilirsin ama sana karşı nvidia övenlere hemen nvidia fanboyu etiketi yapıştırman amd fanboyu olduğunu gösteriyor. amd övebilirsin program güzelse bende överim zaten amd yi.amd övdüğün için sana amd fanboyusun diyen olmadı.Ayrıca yine dediğim olayı yapmışsın nvidia fanboyu olduğumu nerden biliyorsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa Sahin
Dostum kimse sana amd fanboyu demiyor zaten. amd önerebilirsin ama sana karşı nvidia övenlere hemen nvidia fanboyu etiketi yapıştırman amd fanboyu olduğunu gösteriyor. amd övebilirsin program güzelse bende överim zaten amd yi.amd övdüğün için sana amd fanboyusun diyen olmadı.Ayrıca yine dediğim olayı yapmışsın nvidia fanboyu olduğumu nerden biliyorsun.
Program ile alakalı değil, program olmadan bile gpu derecesi ve fps değeri eşdeğer nvidia modelinden çok çok iyi. Üstelik fiyat performans ürünü

Top Bottom