Neler Yeni

Tor Browser Sizce Nasıl Bir Tarayıcıdır ?

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,515
İsim
Emre
Discord
necromancerr

GirayHan

80+ Platinum
Valla Bana Saldırsalarda Komşudan Çekiyorum Neti Bana Giren Çıkan Yok .

Bilgisayar Desen Günlük Kullanım Arada Oyun Filan Yani .

:kekw:
"gomşumuz oluyo" olayı pek işlemiyor teknik bir çok detay var da şimdi milletin midesini bulandırmayalım ortak modem de sıkıntılı. denemek için tor yükledi isen ve zaten temelde pek bilgin yoksa sana çok yavaş efektif olmayan ve saçma bir browser gelecek ve bi süre sonra sileceksin. chromium tabanlı brave kullanabilirsin bak.

hızlıdır güzeldir.

Gif Man

80+ Gold
"gomşumuz oluyo" olayı pek işlemiyor teknik bir çok detay var da şimdi milletin midesini bulandırmayalım ortak modem de sıkıntılı. denemek için tor yükledi isen ve zaten temelde pek bilgin yoksa sana çok yavaş efektif olmayan ve saçma bir browser gelecek ve bi süre sonra sileceksin. chromium tabanlı brave kullanabilirsin bak.

hızlıdır güzeldir.
Microsoft Edge Yeterli Benim İçin .

Telefonda Kullanabilirim Ama ;)

GirayHan

80+ Platinum
Microsoft Edge Yeterli Benim İçin .
.onion soğanına yumruk atıp yazma da :D artık edge mi kullanıyon firefox mu orası sana kalmıs ben açtığın konuya istinaden yazıyom bro. genel konuşuyorum. kişisel anonimlik açısından güvenli olsa da tarayıcı temelde anonim olduğu için sıkıntılı çoğu insan bu kısmı atlıyo.

Gif Man

80+ Gold
.onion soğanına yumruk atıp yazma da :D artık edge mi kullanıyon firefox mu orası sana kalmıs ben açtığın konuya istinaden yazıyom bro. genel konuşuyorum. kişisel anonimlik açısından güvenli olsa da tarayıcı temelde anonim olduğu için sıkıntılı çoğu insan bu kısmı atlıyo.
Yani Sanıldığının Aksine Dediğin Gibi Pekte Anonim Değil Atıyorum En Ufak Bir Hesap Girdiğinizde Anonimliğiniz Gidiyor .

Ben Böyle Tarayıcının Anonim :kekw:

ReadyorNot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
An10im1i
tor-browser.png

Merhaba,

Tanıtım :

Tor Browser Tor Project'e ait Firefox açık kaynak kodlu gizlilik ve güvenlik esaslı bir tarayıcıdır. Bu tarayıcı ile gerçek kimliğiniz tam olmasada gizleyebilir, erişim engelli sitelere erişebilirsiniz.

Kullanımı :

1 - Dili seçiniz.

Tor-Browser-Kurulumu-_-12.png

2 - Hangi dizine kurmak istediğinizi seçiniz.

Tor-Browser-Kurulumu-_-13.png

3 - Kurulacak dizini seçtikten sonra ''kur'' diyiniz.

Tor-Browser-Kurulumu-_-14.png

4 - Kurulum bitene kadar bekleyiniz.

Tor-Browser-Kurulumu-_-15.png

5 - Kurulum bittikten sonra ''bitir'' diyiniz.

Tor-Browser-Kurulumu-_-16.png

6 - Ülkemizde Tor'a erişim engellendiği için ''bağlan'' yerine ''yapılandır'' seçeneğini seçiniz.

Tor-Browser-Kurulumu-_-17.png

7 - ''Bulunduğum ülkede Tor ağı engelleniyor'' kutucuğunu işaretleyiniz.

Tor-Browser-Kurulumu-_-18.png

8 - Bir köprü seçiniz. Obsf4 köprüsünü seçmeniz önerilir.

Tor-Browser-Kurulumu-_-20.png

9 - ''Bağlan'' diyiniz.

Alıntıyı görüntüle

10 - Bağlantının kurulmasını bekleyiniz.

Tor-Browser-Kurulumu-_-24.png

11 - Sağ üstte bulunan kalkana tıklayınız.

Alıntıyı görüntüle

12 - Güvenlik düzeyi ayarlarına tıklayınız.

Alıntıyı görüntüle

13 - Anonimliği olabildiğince yüksek tutmak için en güvenliğiyi seçmeniz önerilir.

Alıntıyı görüntüle

İndirme Adresi : Tor Project Tor Browser

İndirme adresine gitmek için VPN kullanmanız gerekmektedir. VPN'in lokasyonu Türkiye dışı olmak zorundadır, örneğin A.B.D.

NOT: 10. maddeye kadar olan görseller bana ait değildir.

İyi günler.
Köprüleri yakma belki lazım olur

GirayHan

80+ Platinum
Yani Sanıldığının Aksine Dediğin Gibi Pekte Anonim Değil Atıyorum En Ufak Bir Hesap Girdiğinizde Anonimliğiniz Gidiyor .

Ben Böyle Tarayıcının Anonim :kekw:
yani anladın bro sen işte boşver maceraya gerek yok. anonim olacağım diye madara da olabiliriz. dediğim gibi tor gerekli ayarlar yapıldığında güvenlidir sorun yok fakat yine de tor'un anonimliği açısından soru işaretleri var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nette köprü ayarlarına yönelik bilgiler var ben o malum derinliklere hakim değilim.
Bence 2024 için bir güncel rehber yakışır aslında
yaparım forum isterse detaylı bi ara.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,375
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
CIA tarafından Deep Web'de olan biten karanlık olayların baskılanması ve kontrol altında gerçekleşmesini sağlamak için piyasaya sürülen tarayıcı. Tüm verileriniz izleniyor, haberiniz olsun kullanmayın

Gif Man

80+ Gold
yani anladın bro sen işte boşver maceraya gerek yok. anonim olacağım diye madara da olabiliriz. dediğim gibi tor gerekli ayarlar yapıldığında güvenlidir sorun yok fakat yine de tor'un anonimliği açısından soru işaretleri var

Aslında Farklı Amaçlar İçin Kullanılabilir .

1710190186248.png

GirayHan

80+ Platinum
CIA tarafından Deep Web'de olan biten karanlık olayların baskılanması ve kontrol altında gerçekleşmesini sağlamak için piyasaya sürülen tarayıcı. Tüm verileriniz izleniyor, haberiniz olsun kullanmayın
bütün büyüyü tek cümleyle bozmasaydın keşke :kekw: .onion sorunlu ama normal ayarlarla bir miktar kullanılabilirliği var gibi. ama potansiyel olarak bu tarayıcıyı kullanan kişilerin izlendiği denetlendiği konusu net.

Gif Man

80+ Gold

Sen Yapma Hocam Home Offis Gider Valla 😅

Top Bottom