Neler Yeni

Tor Browser ne kadar gizli?

Peak2Core

80+
Açık ağ ise sorun yok. Fakat internet firewall üzerinden apler ile dağıtılıyorsa ne yaparsan yap gizlenemezsin.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Açık ağ ise sorun yok. Fakat internet firewall üzerinden apler ile dağıtılıyorsa ne yaparsan yap gizlenemezsin.
IT uzmanı görebilir mi? İnternet özel sanırım bilmiyorum. Turkcell superonline ama bizim üstümüze değil (şirketin üstüne büyük ihtimalle) ve para ödemiyoruz.

Peak2Core

80+
IT uzmanı görebilir mi? İnternet özel sanırım bilmiyorum. Turkcell superonline ama bizim üstümüze değil (şirketin üstüne büyük ihtimalle) ve para ödemiyoruz.
dostum bu işin en basit yolu ip taraması yapacaksın. linke tıklayarak programı indir kur.(bir şeye tıklamana gerek yok kendisi otomatik indirecek) daha sonra programı çalıştırıp tara butonuna bas. eğer ailenden ayrı yada bildiğin cihazlardan ayrı başka cihazlar da çıkıyorsa dediğim gibi firewall üzerinden ap'ler yardımıyla tüm lojmana dağıtılıyordur ve hareketlerin izlenir kayıtları tutulur. bir diğer ihtimal, firewall cihazı yoktur onun yerine router kullanılıp yine apler ile dağıtım sağlanır. onda da firewall kadar gelişmiş olmasa da router yazılımına bağlı olarak loglar tutulabilir. ama büyük ihtimal firewall vardır.

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,490
İsim
Çağatay
Biz geldiğimizde zaten vardı. Kabloyla modeme bağladık direkt. Modem bizim bu arada. Başka hiç bir şey yapmadık.
Modem sizin ama internete para ödemiyorsunuz. Lojmanın merkezi sisteminden dairelere internet dağıtımı yapılıyordur ve evet IT personeli varsa rahatlıkla görebilir kimin nereye girdiğini. Yüksek ücret ödeyerek 10-20 kullanıcıya kadar internet dağıtımı yapabildiğin sistemler var. Sizinki de öyle bir şey. Anatomi çalışmalarını yapsan, gelip anatomi çalışmışsınız diyeceklerini sanmıyorum. Yok ben çok takıntılıyım diyorsan mobilden yap anatomi çalışmalarını veya mobil erişim aç pc yi bağla :)

Kerem gök

80+ Silver
Modem sizin ama internete para ödemiyorsunuz. Lojmanın merkezi sisteminden dairelere internet dağıtımı yapılıyordur ve evet IT personeli varsa rahatlıkla görebilir kimin nereye girdiğini. Yüksek ücret ödeyerek 10-20 kullanıcıya kadar internet dağıtımı yapabildiğin sistemler var. Sizinki de öyle bir şey. Anatomi çalışmalarını yapsan, gelip anatomi çalışmışsınız diyeceklerini sanmıyorum. Yok ben çok takıntılıyım diyorsan mobilden yap anatomi çalışmalarını veya mobil erişim aç pc yi bağla :)
harbiden kim niye senin okul projesi için indirdiğin dosyalar hangi siteden diye baksın :D bence de çok takılmasına gerek yok

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,490
İsim
Çağatay
harbiden kim niye senin okul projesi için indirdiğin dosyalar hangi siteden diye baksın :D bence de çok takılmasına gerek yok
Yok bu arkadaşınki okul projesi değil de daha çok kişisel proje gibi geldi bana :)

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dediğiniz gibi internet dağıtılıyor. Zemin katta büyük bir modem var( servere benziyor) IT görevlisi görüyorsa sıkıntı o zaman. Çünkü babam orda çalışıyor babama bildirilebilir 🥲 teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dimi ya niye bakıyolarsa

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,490
İsim
Çağatay
Dediğiniz gibi internet dağıtılıyor. Zemin katta büyük bir modem var( servere benziyor) IT görevlisi görüyorsa sıkıntı o zaman. Çünkü babam orda çalışıyor babama bildirilebilir 🥲 teşekkür ederim
Bence dikkat et yoksa seçtiğin anatomi kategorilerine göre babana lakap takarlar kendi aralarında :)

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Top Bottom