!ROGStrix!
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 7
Oraya girmek kolay en az 2 3 vpn kullanmaniz lazım
Ama yakalanmaniz çok kolay
Ama yakalanmaniz çok kolay
Bu masum haliyse çocuk falan kesiyorlardır. Ben gitmem daha derine neler gördüm. Çocuk istismarı, uyuşturucu, kiralık katil falan. Hemde aşırı kolay erişilen bir yerde. Tor indiriyon bir tane tarayıcı kodu yazıyosun o koda istediğin şeyi yazıyosun. Bunlara önlem alınmıyor mu?Üst Katmanların Yanında Bence İlk Katman Çok Masum Kalıyor.
Çünki merak ediyordum.Hocam neden bu rehberi yapma ihtiyacı duydunuz
Tamam TDK uzmanı.Bi ara TOR ile 1. katmana girmiştim ama o zamanlar söylentilere inandığım için korkup çıkmıştım
Neden bu eski konu hortlatılıyor? Deep Web internet sitesi değildir, arama motorları tarafından erişilemeyen her şey Deep Web'dir. Tor alternatifi olarak Freenet öneririm.
Bir çok kaynaktan baktım. Kişisel bir deneyimim olmadığı için internetteki kaynaklardan parça parça almıştım. Zaten ilk rehberim çok bir şey bilmiyordum o zaman forum da. Eklememem kötü olmuş. Teşekkürler.Ayrıca yazı çalıp kaynak belirtmemişsiniz.
DEEPWEB (DERİN AĞ) | Dijital Hayat Akademisi
Derin Ağ, kişisel sunucular kullanarak herkesin erişimine açık olmayan özel ağlarda barınan sitelerin olduğu, bildiğiniz internetten farklı bir alandır. Bilinenwww.dijitalhayatakademisi.com
Doğru. Düzeltemiyorum maalesef.Siri cevaplıyor;
Konu güzel olmuş. Neden hortlatıldı bilmiyorum fakat anketinde yanlışlık var sanki?
Dark Web İnternetin % kaçını kapsıyor
Deep Web olmayacak mıydı?
Çocuk keseni görmedim fakat adamlar para karşılığı elinde ki insanlara istenilen işkenceyi yapıyor. Ne akıl ne de vicdan kaldırmaz orda olanları.Bu masum haliyse çocuk falan kesiyorlardır. Ben gitmem daha derine neler gördüm. Çocuk istismarı, uyuşturucu, kiralık katil falan. Hemde aşırı kolay erişilen bir yerde. Tor indiriyon bir tane tarayıcı kodu yazıyosun o koda istediğin şeyi yazıyosun. Bunlara önlem alınmıyor mu?