Rehber Deep Web/Dark Web Hakkında yanlış bilinenler ve Nasıl Girileceği.

Dark Web İnternetin % kaçını kapsıyor

• %90/%93

Oylar: 46 69.7%
  • Çok daha azı

Oylar: 20 30.3%

• Oy kullanan toplam üye
    66
Oraya girmek kolay en az 2 3 vpn kullanmaniz lazım
Ama yakalanmaniz çok kolay

Üst Katmanların Yanında Bence İlk Katman Çok Masum Kalıyor.
Bu masum haliyse çocuk falan kesiyorlardır. Ben gitmem daha derine neler gördüm. Çocuk istismarı, uyuşturucu, kiralık katil falan. Hemde aşırı kolay erişilen bir yerde. Tor indiriyon bir tane tarayıcı kodu yazıyosun o koda istediğin şeyi yazıyosun. Bunlara önlem alınmıyor mu?

Hocam neden bu rehberi yapma ihtiyacı duydunuz 😅 😅

Neden bu eski konu hortlatılıyor? Deep Web internet sitesi değildir, arama motorları tarafından erişilemeyen her şey Deep Web'dir. Tor alternatifi olarak Freenet öneririm.

Siri cevaplıyor;
Konu güzel olmuş. Neden hortlatıldı bilmiyorum fakat anketinde yanlışlık var sanki?

Dark Web İnternetin % kaçını kapsıyor​

Deep Web olmayacak mıydı?

Ayrıca yazı çalıp kaynak belirtmemişsiniz.

Ayrıca yazı çalıp kaynak belirtmemişsiniz.

Bir çok kaynaktan baktım. Kişisel bir deneyimim olmadığı için internetteki kaynaklardan parça parça almıştım. Zaten ilk rehberim çok bir şey bilmiyordum o zaman forum da. Eklememem kötü olmuş. Teşekkürler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Siri cevaplıyor;
Konu güzel olmuş. Neden hortlatıldı bilmiyorum fakat anketinde yanlışlık var sanki?

Dark Web İnternetin % kaçını kapsıyor​

Deep Web olmayacak mıydı?
Doğru. Düzeltemiyorum maalesef.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Siri
Bu masum haliyse çocuk falan kesiyorlardır. Ben gitmem daha derine neler gördüm. Çocuk istismarı, uyuşturucu, kiralık katil falan. Hemde aşırı kolay erişilen bir yerde. Tor indiriyon bir tane tarayıcı kodu yazıyosun o koda istediğin şeyi yazıyosun. Bunlara önlem alınmıyor mu?
Çocuk keseni görmedim fakat adamlar para karşılığı elinde ki insanlara istenilen işkenceyi yapıyor. Ne akıl ne de vicdan kaldırmaz orda olanları.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,163
Üyeler
192,627
Son üye
Yuko
Geri