Tornavida ile vidayı açamıyorum

DaffyGraphic

80+ Silver
Reaksiyon skoru
4,492
Selamlar, bilgisayarım için SSD aldım, montaj yapmak istediğimde, vidayı açamıyorum.
2 tane vidam var, ama uçları pek uyumlu degil gibi, ama ortasi oturuyor. Takılıyor sonra boş boşuna dönüyor işte.
Yardımcı olur musunuz rica etsem.
Nasıl açabilirim arkasını?

Uygun tornavida yoksa zorlama yalama yaparsın. Komşudan falan uygun uç bulacaksın yada ona göre alman gerek

Tam anlayamadım ama tornavida oturmuyorsa ve uygun olanı bulamıyorsan meyve bıçağı gibi bir şeyle dikkatlice açmaya çalış. Elini felan kesersen sorumluluk bende değil.

Surekli bosa donuyorsa yalama olmustur veya altinda ki civata donuyordur ama tam anlayamadim sorunu uc mu olmuyor

Tam anlayamadım ama tornavida oturmuyorsa ve uygun olanı bulamıyorsan meyve bıçağı gibi bir şeyle dikkatlice açmaya çalış. Elini felan kesersen sorumluluk bende değil.
olmadı onda da, nasıl oturtmam gerekiyor bıçağı?
Post automatically merged:

Surekli bosa donuyorsa yalama olmustur veya altinda ki civata donuyordur ama tam anlayamadim sorunu uc mu olmuyor
surekli donmuyor, uc olmuyor herhalde, cunku takiliyor acamiyor sonra donuyor her seyine geldiginde takiliyor, kalin uc biraz.

olmadı onda da, nasıl oturtmam gerekiyor bıçağı?
Post automatically merged:

surekli donmuyor, uc olmuyor herhalde, cunku takiliyor acamiyor sonra donuyor her seyine geldiginde takiliyor, kalin uc biraz.
Vida nasıl bir ağıza sahip? Yıldız veya düzse meyve bıçağı açarda diğer şekillerde açmak zor. Bıçağın sırt kısmını, vida ağzında bulunan girintiye yerleştirip çevireceksin sadece. Tornavida oturtur gibi ama ortasının oturmasına bakmayacaksın. Uç kısmı uygun olsa bile tornavidanin uç derinliğinden dolayı sıyırıp geçiyordur.

Vida nasıl bir ağıza sahip? Yıldız veya düzse meyve bıçağı açarda diğer şekillerde açmak zor. Bıçağın sırt kısmını, vida ağzında bulunan girintiye yerleştirip çevireceksin sadece. Tornavida oturtur gibi ama ortasının oturmasına bakmayacaksın. Uç kısmı uygun olsa bile tornavidanin uç derinliğinden dolayı sıyırıp geçiyordur.
yıldız vida. videosu falan var mı bunun?

Yalama olmusmudur sizce?

Ekler

• 20221012_173938.jpg
    20221012_173938.jpg
    1.8 MB · Hit: 35
Geri