Neler Yeni

Torrent ile ilgili bir kaç soru (virüs)

64Bit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Umut-Gün
Merhaba, rdr2yi biraz pahalı bulduğum için (indirimsiz) torrentten indirmeye karar verdim oyunu 16 saat gibi bir sürede (116gb) indirdim. ve toplam 8 saat civarı bir oynama sürem oldu ancak.
Oyunu indirirken torrenti'de kurdum ve windows birkaç hata verdi örneğin (3.parti yazılım,virüs içerebilir,vs) tarzında bende virüsü kapatarak oyunu indirdim.
ardından indirme bittikten sonra virüs taraması yapıp virüs korumasını aktif ettim tekrardan, tarama sonucu herhangi bir şey çıkmadı, bende emin olmadığım için kasprey indirerek (tam tarama ,hızlı tarama)yaptım sonuçlar temiz çıktı. Bunun dışında bir virüs bulaşmış olabilir mi ?
İyi geceler

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Korsan oyun kullanmanızı önermiyorum. Her hangi bir virüs veya yazılım arka planınızda çalışıyor ve antivirüs programları bunu tespit edemiyor olabilir. Hiç bir virüs veya yazılım olmayabilir de. Gerçekten ne olup olmadığını öğrenmek cidden çok zor oluyor. Her hangi absürt bir sistemsel yavaşlama , donma sistem boştayken ekran kartı veya yüksek işlemci kullanımında ve vs, vs olaylar yaşarsanız sisteminize format atınız. Ve korsan oyun kullanmayınız.

64Bit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Umut-Gün
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Korsan oyun kullanmanızı önermiyorum. Her hangi bir virüs veya yazılım arka planınızda çalışıyor ve antivirüs programları bunu tespit edemiyor olabilir. Hiç bir virüs veya yazılım olmayabilir de. Gerçekten ne olup olmadığını öğrenmek cidden çok zor oluyor. Her hangi absürt bir sistemsel yavaşlama , donma sistem boştayken ekran kartı veya yüksek işlemci kullanımında ve vs, vs olaylar yaşarsanız sisteminize format atınız. Ve korsan oyun kullanmayınız.
Genelde kontrol ediyorum sürekli işlemciyi ve gpuyu şuanlık bir sorun yok fazla tercih etmiyorum bende dün yatmadan bırakayım dedim indirmeye sabaha kadar indirsin oynuyacak oyunum kalmamıştı ve 300tlye yakın parayıda rdr2 için harcamak istemedim. Umarım sonra bir şey olmaz olursa yazarım tekrar buraya.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,623
İsim
oğuzhan ege
Genelde kontrol ediyorum sürekli işlemciyi ve gpuyu şuanlık bir sorun yok fazla tercih etmiyorum bende dün yatmadan bırakayım dedim indirmeye sabaha kadar indirsin oynuyacak oyunum kalmamıştı ve 300tlye yakın parayıda rdr2 için harcamak istemedim. Umarım sonra bir şey olmaz olursa yazarım tekrar buraya.
fazla abartı hiç bir şey olmaz bende
sıkıntısız tek bir site var yıllardır orayı kullanırım 1 kere bile bişi olmadı tabi siz nerden indirdiniz bilmiyorum ama fazla abartmaya gerek yok.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,822
İsim
Mert Can Ergün
@Hudzell sana yardimci olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Torrent kururken evet dedin mi her şeye​

64Bit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Umut-Gün

Önceden decline vardı güncelini kurdum mecburen herşeyi onlayladım denetim masasından diğer yan kurulumları sildim sonrasında

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,822
İsim
Mert Can Ergün
Önceden decline vardı güncelini kurdum mecburen herşeyi onlayladım denetim masasından diğer yan kurulumları sildim sonrasında
her şeye evet demecen torrenti evet dersen reklam ve virüs oluyor sen evet dediğin için buna izin vermiş oluyorsun hayir dersen hiç bir sıkıntı olmaz oyunları her siteden indirme her site güvenli değil istediğin kadar oyun indirebilirsin

64Bit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Umut-Gün
her şeye evet demecen torrenti evet dersen reklam ve virüs oluyor sen evet dediğin için buna izin vermiş oluyorsun hayir dersen hiç bir sıkıntı olmaz oyunları her siteden indirme her site güvenli değil istediğin kadar oyun indirebilirsin

Reklam tarzı şeylerin tikini kaldırdım ancak yan kurumları reddetme şansı sunmadı bana iyice baktım siteyide özelden attım sana genelde herkes buradan indirmiş

valitx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Ömer Faruk Baltacı
Yapımcısı belli olmayan (Setup'ı açtığınızda Evet veya Hayır dediğiniz kısımda yazar) bütün kurulum dosyalarını Windows Defender bir tehdit olarak algılar. Eğer torrenti indirdiğiniz siteyi ve indirdiğiniz dosyayı biliyorsanız, az çok bilinçli bir kullanıcıysanız bilgisayarınıza torrent aracılığıyla zarar vermeniz pek olası değil. Emin olun internet sayfalarında gezinirken farkında olmadan tıkladığınız linkler daha tehlikeli. (Korsan oyunu desteklemiyorum, konu hakkındaki fikrimi belirttim.)

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,822
İsim
Mert Can Ergün
Yapımcısı belli olmayan (Setup'ı açtığınızda Evet veya Hayır dediğiniz kısımda yazar) bütün kurulum dosyalarını Windows Defender bir tehdit olarak algılar. Eğer torrenti indirdiğiniz siteyi ve indirdiğiniz dosyayı biliyorsanız, az çok bilinçli bir kullanıcıysanız bilgisayarınıza torrent aracılığıyla zarar vermeniz pek olası değil. Emin olun internet sayfalarında gezinirken farkında olmadan tıkladığınız linkler daha tehlikeli. (Korsan oyunu desteklemiyorum, konu hakkındaki fikrimi belirttim.)
hayir seçtiğin sürece sıkıntı yok

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,561
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack

Virüs her şekilde çıkar ancak şöyle, indirdiğin oyunda crack yaması bulunuyor bu da crack dosyasını crack yapan bazı sakat kodlar içeriyor.
Ancak bunlar zararlı değildir.

İndirdiğin kaynak güvenilirse gerisini düşünmene gerek yok, hangi siteden indirdiğini bana özelden atar mısınız ?

Leivanes

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Lei Vanes
Oyunu kurarken sana ek dosyalar kurulup kurulmayacağını soruyorsa o site sıkıntılıdır. Her şeye hayır dedin diye virüs bulaşmayacak diye bir şey yok.

Dytonius

80+
Çoğunlukla kullandığım zamanlar bir torrent sitesi vardı ve orda bazı torrentler Altın yazılı oluyordu ve bu torrentler genelde diğer torrentlere göre daha sorunsuz olabiliyor. Torrent tercih edeceksen eğer Altın yazılı olanları indirmeye çalış.

Top Bottom