Sirius Blackw
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 3,608
78 gb indirdim setupa tıkladım virüslü olabilir hatası aldım setup dosyasını sildi otomatik ötekiler duruyor nasıl geri getiririm sadece setup eksik.
tekrar torrenti indirme kısmına gelin orda indirmek istediğiniz dosyalar gözüküyor78 gb indirdim setupa tıkladım virüslü olabilir hatası aldım setup dosyasını sildi otomatik ötekiler duruyor nasıl geri getiririm sadece setup eksik.
nasıl yapacağım tam olarak anlayamadımtekrar torrenti indirme kısmına gelin orda indirmek istediğiniz dosyalar gözüküyor
güvenilir ondan eminim.Viruslu olma ihtimali var dikkatli ol boşa silinmez. Tarat bence.
Ama illa indirirm dersen aynı torrent dosyasına tıkla eksik olanı indirir sadece.
kanka torrente çift tıkla ss alnasıl yapacağım tam olarak anlayamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
güvenilir ondan eminim.
Defender sildiyse virüs değildir78 gb indirdim setupa tıkladım virüslü olabilir hatası aldım setup dosyasını sildi otomatik ötekiler duruyor nasıl geri getiririm sadece setup eksik.
windows ise geri al diye buton var karantinada yukarda dediği gibi torrent açıyorsun dosyalar var sadece crackı olan işaretle dosyanın onu indir o kadar
Torrenti yeniden başlat diyince eksik kısmı yüklemiyor muydu?
Ayrıca hangi antivirüs
yeniden denetle dedim geri indirdi sonrasında hemen geri gitti setup yine hiçbir güvenlik programı kullanmıyorum defender falan kapalı niye silip duruyor bunu?kanka torrente çift tıkla ss al
Hata mesajını atar mısın? Malwarebyttes ile taratma yap cidden virüs ise sorun çıkmasın.yeniden denetle dedim geri indirdi sonrasında hemen geri gitti setup yine hiçbir güvenlik programı kullanmıyorum defender falan kapalı niye silip duruyor bunu?
Hata mesajını atar mısın? Malwarebyttes ile taratma yap cidden virüs ise sorun çıkmasın.
Büyük ihtimal defenderı tam kapatmadın ondan dolayı açtırmıyor.
defenderı kapatıp yükleyeniden denetle dedim geri indirdi sonrasında hemen geri gitti setup yine hiçbir güvenlik programı kullanmıyorum defender falan kapalı niye silip duruyor bunu?