Torrent setup dosyası silindi

Sirius Blackw

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,608
78 gb indirdim setupa tıkladım virüslü olabilir hatası aldım setup dosyasını sildi otomatik ötekiler duruyor nasıl geri getiririm sadece setup eksik.

78 gb indirdim setupa tıkladım virüslü olabilir hatası aldım setup dosyasını sildi otomatik ötekiler duruyor nasıl geri getiririm sadece setup eksik.
tekrar torrenti indirme kısmına gelin orda indirmek istediğiniz dosyalar gözüküyor

Viruslu olma ihtimali var dikkatli ol boşa silinmez. Tarat bence.
Ama illa indirirm dersen aynı torrent dosyasına tıkla eksik olanı indirir sadece.

tekrar torrenti indirme kısmına gelin orda indirmek istediğiniz dosyalar gözüküyor
nasıl yapacağım tam olarak anlayamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Viruslu olma ihtimali var dikkatli ol boşa silinmez. Tarat bence.
Ama illa indirirm dersen aynı torrent dosyasına tıkla eksik olanı indirir sadece.
güvenilir ondan eminim.

antivirüs programını açıp karantina dan geri yükleyebilirsin, yükledikten sonra tarama dışı bırakırsın

windows ise geri al diye buton var karantinada yukarda dediği gibi torrent açıyorsun dosyalar var sadece crackı olan işaretle dosyanın onu indir o kadar

Defender sildiyse virüs değildir

Torrent dosyasına çift tıkla indirme kısmında boyut ve torrent içeriği görünüyor istediğini seçip indirebilirsin sadece setup dosyası tikli olsun onu indirir

windows ise geri al diye buton var karantinada yukarda dediği gibi torrent açıyorsun dosyalar var sadece crackı olan işaretle dosyanın onu indir o kadar
Torrenti yeniden başlat diyince eksik kısmı yüklemiyor muydu?
Ayrıca hangi antivirüs
kanka torrente çift tıkla ss al
yeniden denetle dedim geri indirdi sonrasında hemen geri gitti setup yine hiçbir güvenlik programı kullanmıyorum defender falan kapalı niye silip duruyor bunu?

yeniden denetle dedim geri indirdi sonrasında hemen geri gitti setup yine hiçbir güvenlik programı kullanmıyorum defender falan kapalı niye silip duruyor bunu?
Hata mesajını atar mısın? Malwarebyttes ile taratma yap cidden virüs ise sorun çıkmasın.
Büyük ihtimal defenderı tam kapatmadın ondan dolayı açtırmıyor.

Hata mesajını atar mısın? Malwarebyttes ile taratma yap cidden virüs ise sorun çıkmasın.
Büyük ihtimal defenderı tam kapatmadın ondan dolayı açtırmıyor.
Ekran Alıntısı.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,807
Üyeler
174,243
Son üye
Azzx
Geri