Neler Yeni

Torrentten oyun indirdim lakin silemiyorum

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
İsimsiz1940
torrent ile crack oyun farklı şey
Tamam ama asla görüşüm değişmeyecek bir oyunu para vermeden oynamak için bilgisayarımı bir hiç edemem ama tabi bu benim düşüncem sonuşta benim bilgisayarım değil yapan kendine yapar ben sadece bilgilendirmek istedim

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Tamam ama asla görüşüm değişmeyecek bir oyunu para vermeden oynamak için bilgisayarımı bir hiç edemem ama tabi bu benim düşüncem sonuşta benim bilgisayarım değil yapan kendine yapar ben sadece bilgilendirmek istedim
yıllardır korsan kullandım hiç bi sıkıntı olmadı

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,382
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
@İsimsiz1940 Oyun arşivimde şuan yaklaşık 1000 tane oyun var, bu sayının 1500 olduğu zamanlar da oldu ve bunların -online ücretsiz oyunlar hariç- %90`ından fazlası crackli. Bir sorun olsaydı bende olurdu, önemli olan nereden indirdiğin. Hiç bana sen hissetmemişsindir vs deme, 1500 tane oyundan bahsediyorum.

Arda Coşkun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Arda Coşkun
selamlar dostlar, yaklaşık 2 ay önce torrentten GoW indirdim ve oyunu bitirdim. Şimdi ise başka oyun indireceğim lakin pc de yer olmadığı için indiremiyorum ve GoW'ı bir türlü silemedim. yardımcı olursnaı çok sevinirim
Windows arama çubuğuna programları kaldır de seç ordan kaldır

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Sergen Akça
crack kullanmıyorum fakat yeni oyunlar 300-400tl bir insan nasıl bu parayı versin? tabii adamda 3070 3080 vardır versin zaten ama herkesin sistemi iyi deil.

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,739
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,604
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Torrent uygulamasından indirmeyi tamamen durdurun önce. Sonra silebilirsiniz. Silmenize tam olarak engel olan hata nedir ayrıca paylaşır mısınız ?

• Muhteşem
Reaksiyonlar: cici

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,816
İsim
MehmedVII

lydran

80+
selamlar dostlar, yaklaşık 2 ay önce torrentten GoW indirdim ve oyunu bitirdim. Şimdi ise başka oyun indireceğim lakin pc de yer olmadığı için indiremiyorum ve GoW'ı bir türlü silemedim. yardımcı olursnaı çok sevinirim
Öncelikle Torrent Uygulamasını Açın, Ordan GOW'a gönderiliyor yazması gerekiyor, onu silin. Sonra oyunun dosyalarını silin. İş bu kadar. Ayrıca denetim masasından da kaldırın.

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,577
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Oyun dizinine klasörüne gidin. Orada Uninstal dosyası olacaktır.

Olmazsa Oyun klasörüne Shift+Delete yapın enterleyin. Hata verirse Bilgisayarı güvenli modda başlatın Ve klasöre Shift + Delete uygulayın.

Olmadı Bilgisayarı yakın ondan hayır gelmez :D ahdhshhs

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,145
Üyeler
167,932
Son üye
hamsi31