JD çöp.Daha iyi okuma hızına sahip 500gb yerine 512gb M.2 580tl ? https://www.incehesap.com/james-donkey-jd512-512gb-SSD-disk-fiyati-42907/
Umarım ironi yapıyorsundur.Daha iyi okuma hızına sahip 500gb yerine 512gb M.2 580tl ? https://www.incehesap.com/james-donkey-jd512-512gb-SSD-disk-fiyati-42907/
İroni yok kardeşim. James Donkey hakkında senin bilip benim bilmediğim bir şey mi var yoksa ?Umarım ironi yapıyorsundur.
Sisteminde bulunan SU630 gibi sorunlu bir SSD.İroni yok kardeşim. James Donkey hakkında senin bilip benim bilmediğim bir şey mi var yoksa ?
Dostum sistemimdeki SU630 sorunlu eyvallah, onda sorun yok. Fakat James Donkey ne alaka ? Adamlar senin kullandığın m.2 ssd den daha ucuzunu yapmışlar. Sorun ne anlamadım ? Bir şeye sadece sorunlu dersen güler geçerler. Sorununu da paylaşırsan senin için daha iyi olur. Bir de forumda geçen gün birisi de aldığı Corsair MP510 in sorunlu olduğunu söyledi. İnsansın görmemiş olman normal. Sonuç olarak kronik sorunlu SSDler dışında her SSD modelinin içinden belli sıklıkla sorunlu SSDler çıkabilir. Zaten James Donkey böyle bir durumda 3 yıl birebir değişim garantisi sunuyor. Sadece sorunlu yazdığın için gözümden düştün (umrunda olur mu olmaz mı orası sana kalmış dostum. Böyle bir durum için de tartışmaya gerek yok. Ne James Donkey onu savunuyorum diye cebime 5 kuruş para koyuyor. Ne de toshiba veya corsair senin cebine. Ha dersin ki James Donkey m.2 ssd lerinde şöyle şöyle kronik bir sorun var. Derim eyvallah.).Sisteminde bulunan SU630 gibi sorunlu bir SSD.
laptopuma jamesdonkey almıştım 5 6 ay önce format atarken diski bile görmüyordu o derece sağlık durumu hızlı düşüyor okuma hızlar bizzat kullandım teknoloji şans sonradan iadeyi kabul etti incehesapDostum sistemimdeki SU630 sorunlu eyvallah, onda sorun yok. Fakat James Donkey ne alaka ? Adamlar senin kullandığın m.2 SSD den daha ucuzunu yapmışlar. Sorun ne anlamadım ? Bir şeye sadece sorunlu dersen güler geçerler. Sorununu da paylaşırsan senin için daha iyi olur. Bir de forumda geçen gün birisi de aldığı Corsair MP510 in sorunlu olduğunu söyledi. İnsansın görmemiş olman normal. Sonuç olarak kronik sorunlu SSDler dışında her SSD modelinin içinden belli sıklıkla sorunlu SSDler çıkabilir. Zaten James Donkey böyle bir durumda 3 yıl birebir değişim garantisi sunuyor. Sadece sorunlu yazdığın için gözümden düştün (umrunda olur mu olmaz mı orası sana kalmış dostum. Böyle bir durum için de tartışmaya gerek yok. Ne James Donkey onu savunuyorum diye cebime 5 kuruş para koyuyor. Ne de toshiba veya Corsair senin cebine. Ha dersin ki James Donkey m.2 SSD lerinde şöyle şöyle kronik bir sorun var. Derim eyvallah.).