Toshiba ocz Tr200 240GB Ssd

Reaksiyon skoru
163
testler asagıdakı gıbı fps dropları yıyorum galıba kronık sorunlu ssd ım.

oyunlarım hdd de ama onda sorun oldugunu sanmıyorum

sizce durum nedır fps dropları bundan kaynaklı mı

Ekler

• CrystalDiskMark7 sdd ve hdd.webp
    CrystalDiskMark7 sdd ve hdd.webp
    64.9 KB · Hit: 115
  • hd sentınel ssd.webp
    hd sentınel ssd.webp
    60 KB · Hit: 115
  • hdd sentınel harddısk.webp
    hdd sentınel harddısk.webp
    56.6 KB · Hit: 116
  • hdd tune ssd ve hdd.webp
    hdd tune ssd ve hdd.webp
    65.2 KB · Hit: 123
Ayrı konu açtığınız iyi olmuş hocam :)

Aynı SSD'nin aynı modeli ve depolamalı olanını kullanmıştım. Tek kelime ile bu SSD'den uzak durulmalı.
FPS dropları direkt SSD'den diyemeyiz, sisteminizde tek kit olarak 8 GB RAM görüyorum. Haliyle yeni oyunlarda 10-11 GB RAM kullanımı oluyor ve bu yüzden anlık drop sorunları yaşıyor olabilirsiniz. SSD'nin en büyük sıkıntı olacağı yeri Windows içinde anlık takılmalar, açılış süresi vb. diyebiliriz.

Aynı SSD'nin aynı modeli ve depolamalı olanını kullanmıştım. Tek kelime ile bu SSD'den uzak durulmalı.
FPS dropları direkt SSD'den diyemeyiz, sisteminizde tek kit olarak 8 GB RAM görüyorum. Haliyle yeni oyunlarda 10-11 GB RAM kullanımı oluyor ve bu yüzden anlık drop sorunları yaşıyor olabilirsiniz. SSD'nin en büyük sıkıntı olacağı yeri Windows içinde anlık takılmalar, açılış süresi vb. diyebiliriz.
oynadığım oyunlara 8gb ram yeterli diye düşünüyorum

Hangi oyunlar mesela? Optimizasyon sorunlu oyunlar var ise ondan bile kaynaklanabilir, oyunlar SSD'ye mi yoksa HDD'ye mi kurulu?

PUBG Lite için işlemcinin sanallaştırma kısmını açtınız mı? Açmadıysanız ondan kaynaklanabilir, GTA 5 biraz optimizasyon sorunlu size önerim bütçeniz var ise aynı RAM'den almanız olacaktır.

PUBG Lite için işlemcinin sanallaştırma kısmını açtınız mı? Açmadıysanız ondan kaynaklanabilir, GTA 5 biraz optimizasyon sorunlu size önerim bütçeniz var ise aynı RAM'den almanız olacaktır.
ram alacağım , işlemcinin sanallastırma kısmına galiba görev yoneticisinden bakabılıyordum bakıp hemen donecegım

Sanallastırmayı BIOS üzerinden aktif hale getirin.

Vasat bir SSD, kuzenime almıştım. Vaat ettiği hiçbir şeyi vermiyor.

SSD'nizde sıkıntı var yazma değeriniz düşük o kadar. Oyunlar HDD'ye kuruluysa dropların SSD ile alakası yok zaten. HDD sorunlu olabilir, 8 GB ram de az günümüz için ondan da kaynaklanıyor olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,715
Üyeler
183,882
Son üye
Marchy
Geri