Süper sonic
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 227
tosla 18 yaş altı eft var mı...
ne demek istediniz anlamadım
Bende ne demek istediniz anlamadım?ne demek istediniz anlamadım
Hocam tosla kartta 18 yaş altı kişilerde eft yapabiliyor mu cunki bir kaç firmada bu durum yasak 18 olmamız isteniyor tosla da da aynı mıBende ne demek istediniz anlamadım?
Hocam Tosla'ya mı para göndereceksiniz?Hocam tosla kartta 18 yaş altı kişilerde eft yapabiliyor mu cunki bir kaç firmada bu durum yasak 18 olmamız isteniyor tosla da da aynı mı
Hayır hocam tosla dan eft yapacağım tabi 18 yaş üzeri demiyorsaHocam Tosla'ya mı para göndereceksiniz?
Post automatically merged:
Eğer Tosla'ya gönderecekseniz öyle bir şeye gerek yok diye biliyorum. Para gönderince otomatik doğrulanıyor hesap.
Hocam kısaca şöyle özetliyeyim aile hesaptan göndereceğim sorun yok ama benim yaş 18 altı ve bu tosla 18 yaş altına eft yasağı koyuyor mu mesela tosla hesaptan başka banka hesaba para gönderebilir miyim inanal kullanıyordum onda böyle bir yasak geldi bundada gelmiş midir onu merak ediyorumTosla'dan para gönderebilmek için tosla hesabınızın doğrulanmış olması gerekiyor. Onun içinde kendi adınıza olan bir banka hesabından kendi adınıza olan bir Tosla hesabına para göndermeniz gerekiyor.