LordHasan 80+ Platinum Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 10,708 En İyi Cevap 9 19 Kasım 2020 #1 Tosla ile trendyoldan yaptığım alışverişi iade etmek için kargoya verdim iadesi tosla karta gelecek birçok kişi iadeler gelmiyor diye şikayet açmış acaba yaşayan oldu mu para gitti mi ?
Tosla ile trendyoldan yaptığım alışverişi iade etmek için kargoya verdim iadesi tosla karta gelecek birçok kişi iadeler gelmiyor diye şikayet açmış acaba yaşayan oldu mu para gitti mi ?
uydu3 80+ Silver Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 3,342 19 Kasım 2020 #2 Öyle bir şey olmasına ihtimal vermiyorum ben koskoca akbank ve ben iade yaptım sorun yaşamadım
LordHasan 80+ Platinum Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 10,708 En İyi Cevap 9 19 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 uydu3 yazmış: Öyle bir şey olmasına ihtimal vermiyorum ben koskoca akbank ve ben iade yaptım sorun yaşamadım Devamı için tıklayın... Önceden 4.5tl iade ettim sorun olmadı ama bunda 138tl umarım yine sorunsuz olur şikayetlere bir baktım bir sürü şaşırdım doğrusu
uydu3 yazmış: Öyle bir şey olmasına ihtimal vermiyorum ben koskoca akbank ve ben iade yaptım sorun yaşamadım Devamı için tıklayın... Önceden 4.5tl iade ettim sorun olmadı ama bunda 138tl umarım yine sorunsuz olur şikayetlere bir baktım bir sürü şaşırdım doğrusu