Neler Yeni

Tosla kart tam olarak nedir ?

BerkW

80+ Bronze
Tosla kart tam olarak nedir ? heryerden ücretsiz para yükleyebiliyormuyuz ? ne gibi avantajları var bu kadar fazla övülüyor ?
açıklarsanız sevinirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Darth Vader
O kadar iyi değil ama kullanılabilir papara varken kullanılmaz.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,580
İsim
Oğuz Oğuz
Tosla kart tam olarak nedir ? heryerden ücretsiz para yükleyebiliyormuyuz ? ne gibi avantajları var bu kadar fazla övülüyor ?
açıklarsanız sevinirim
Papara gibi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Darth Vader
Papara yeni güncellemeyle para kesecek artık yatırırken falan.
Biliyorum ben kullanıyordum çok kötü oldu fakat toslada berbat ya bana hiç iyi gelmiyor uygulaması papara düzgün uygulamaya sahip.

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
Bana kullanımı, uygulamasının ara yüzü falan baya güzel geliyor. İsteyene özelden davet kodu atabilirim.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Biliyorum ben kullanıyordum çok kötü oldu fakat toslada berbat ya bana hiç iyi gelmiyor uygulaması papara düzgün uygulamaya sahip.
Uygulaması iyi hocam toshbacklerden 100TL falan kazandım şimdiye kadar,ilk alışverişte 20TL veriyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Darth Vader
Uygulaması iyi hocam toshbacklerden 100TL falan kazandım şimdiye kadar,ilk alışverişte 20TL veriyor.
Biliyorum bendede var ama sevmiyorum uygulamasını çok çocuksu duruyor banka uygulamasına benzemiyor.

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
NE CİDDİ MİSİN
ne kadar kesicek yeni haberim oldu bundan
Hocam kullanıcısı iseniz mesaj geldi ordan bakabilirsiniz tam bilmiyorum,yeni sözleşme falan yazarsanız çıkar.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,434
İsim
Selman
açıklarsanız sevinirim
Kendisi ön yüklemeli kart. Yüklediğin kadarını harcıyorsun, bakiyen olmadığında harcayamıyorsun. Belirli yerlerden ücretsiz para yükleyebilirsin. ŞOK Marketlerde ve PTTMatik'lerde belli bir limite kadar para kesmiyor.

Kartta bol bol cashback var. Spotify, Netflix gibi standart cashabck uygulamalarının yanı sıra bildiğin kafelerde veya restaurantlarda da cahbackler var. Mesela gidiyorsun Komagene'ye. 100 TL çiğköfte alıyorsun, 10 TL'sini geri veriyor. Gayet güzel bir kart bu yönleriyle ben öneririm.

Ha uygulama içinde para göndermek istersen şöyle bir sıkıntı var; 18 yaşından büyük olman gerek. Çünkü uygulama içinden para atacağında banka hesabından Tosla hesabına para atıp doğrulama yapmanı istiyor. Yani para gönderme konusu 18 yaşından küçüksen sıkıntı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,122
Üyeler
168,738
Son üye
luthers
Top Bottom