tosla uygulamasını anlatabilirmisiniz

Reaksiyon skoru
2,116
tosla uygulamasını bilenler anlatabilirmi isteyen olursa kodumuda paylaşabilirim mobilden akbanklı ol 1000tl para kazan yazıyordu doğrumudur bu sizce eğer öyle olursa akbanklı olucam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada tosa kart siparişi verdim dün sizce kaç günde gelir

birde eğer 1000tl verirse şu rami almayı düşünüyorum https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...tltyd416g3200hc16fdc01-fiyati,1875138522.html sizce alınır mı? genel olarak kaliteli diye biliyorum

1000tl mi veriyormuş yanlış görmüşsündğr

Dediğini şimdi anladım hocam, o iş öyle basit değil
Detayları oku buradan.

Detayları oku buradan.
Telefondayım şu anda link açılmıyor

Detayları oku buradan.
Açıldı link

Detayları oku buradan.
Diyelimki ben 100tl yatırdım ne kadar para vercek

Telefondayım şu anda link açılmıyor
Kısaca anlatayım. Akbank sana diyor ki: 1000 TL chip para (çoğu yerde geçiyor, gerçek para gibi) kazanmak istiyorsan, 12 ay boyunca akbank hesabına 4000 TL giriş yapacak ve otomatik ödeme talimatın olacak.
12 ay boyunca, her ay 4000 tl hesabına girecek ve bunun sonucunda tek seferlik 1000 chip para kazanacaksın.

1665165719660.png

1000 TL'ye vermiyor sanırım.

Kısaca anlatayım. Akbank sana diyor ki: 1000 TL chip para (çoğu yerde geçiyor, gerçek para gibi) kazanmak istiyorsan, 12 ay boyunca akbank hesabına 4000 TL giriş yapacak ve otomatik ödeme talimatın olacak.
12 ay boyunca, her ay 4000 TL hesabına girecek ve bunun sonucunda tek seferlik 1000 chip para kazanacaksın.

Alıntıyı görüntüle
Ödül yani 1yıl sonra gelcek

12 ay boyunca, her ay 4000 TL hesabına girecek ve bunun sonucunda tek seferlik 1000 chip para kazanacaksın.

Alıntıyı görüntüle
Hayır ilk ay verirler, harcasan da harcamasan da hesaba para yüklemen gerekir.
Diyelimki parayı yükledim sonra ödülü verdi hemen çekebilir miyim parayı

tosla uygulamasını bilenler anlatabilirmi isteyen olursa kodumuda paylaşabilirim mobilden akbanklı ol 1000tl para kazan yazıyordu doğrumudur bu sizce eğer öyle olursa akbanklı olucam

bu arada tosa kart siparişi verdim dün sizce kaç günde gelir

birde eğer 1000tl verirse şu rami almayı düşünüyorum https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...tltyd416g3200hc16fdc01-fiyati,1875138522.html sizce alınır mı? genel olarak kaliteli diye biliyorum
Akbanklı olup 4kişiyide akbanklı yaparsan veriyorlar birisi yapmıştı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,520
Üyeler
185,276
Son üye
Emirlannister
Geri