Neler Yeni

Total War Attila vs shogun 2

Arthur_Morgan

80+ Bronze
merhaba yakin zamanda total war serisine giris yaptim Rome 2 ile basladim cok sevdim bir tane daha total war oyunu almak istiyorum attila mi alayim shogun 2 mi. hangisi rome 2 ye daha benzer hangisini tavsiye edersiniz.

Arthur_Morgan

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
up up up

1Abyss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Talha Durdu
empire oynadinmi
Mesaj otomatik birleştirildi:

rome 2 yi sevdiysen kesinlikle attila oynamalisin zaten onun ustune yapildigi icin mrkanik grafik oynanisdan yanansikinti cekmezsin shogun 2 tamamen ayri bi cografya yanlis bilmiyorsam japonyada geviyordu oynamadim ben shogun u
bu arada rome 2 yi kac saat gomdunuz merak ettim hocam hayirli forumlar esenlikler

Arthur_Morgan

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
empire oynadinmi
Mesaj otomatik birleştirildi:

rome 2 yi sevdiysen kesinlikle attila oynamalisin zaten onun ustune yapildigi icin mrkanik grafik oynanisdan yanansikinti cekmezsin shogun 2 tamamen ayri bi cografya yanlis bilmiyorsam japonyada geviyordu oynamadim ben shogun u
bu arada rome 2 yi kac saat gomdunuz merak ettim hocam hayirli forumlar esenlikler
hocam shogun 2 ve attila aldım su anda rome 2 devam bitince onlara gecicem empire ilgimi çekti lakin 1,2 video izleyince çok eski gözüktü gözüme oyuzden almadım.

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,637
İsim
ismail
hocam shogun 2 ve attila aldım su anda rome 2 devam bitince onlara gecicem empire ilgimi çekti lakin 1,2 video izleyince çok eski gözüktü gözüme oyuzden almadım.
Attila güzeldir iki üç performans tweak'i var onları yap 2000+ kişiye zoomlarsan fps çok düşecektir ama seyir zevkine engel olmuyor bende

Top Bottom