Mantıklı Kanks Aferim
80+ Silver
İçinizden geçirmeniz günah değil, onu yapmanız günah. Ayrıca para vererek kendinizi mahvediyorsunuz ben bunu anlamıyorum
ben teşekkür ederim her insanın günahı vardır biz bu dünyada imtihanda olduğumuz için her şeyimiz kusursuz olamaz bu yüzden belki başka bir zaman nasip olurBazıları gibi insanlarla özellikle de çevresi olmadığından ötürü sosyal medyadan, internetten yardım isteyen bir kişi ile dalga geçmeden naçizane görüşünüzü paylaşmışsınız siz ve birkaç kişi daha. Öncelikle teşekkür ederim. Bu konuya gelince muhtemelen tövbemi bozacağım. Yine kendimi sıkıyorum, çabalıyorum ama olmuyor her neyse artık fakat Allah sizden razı olsun bir kişi içki içiyor diye kumar oynuyor diye vs. kötü insan muamelesi yapmaya veyahut dışlamaya gerek yok bence çünkü en kötü insanın içinde bile azda olsa bir iyilik vardır.
Zaten yüksek alkollü içkileri sevmiyorum, birayıda haftada 1-2 içiyordum neden tövbe ettiğimi de belirttim zaten belki ruhani varlıklarla hiçbir ilgisi yok bu olayın ama benim aklıma böyle geldi rahatsızlık duydum ve tövbe ettim ancak sağlık kısmına gelecek olursak avrupada yapılan araştırmaya göre az miktarda içilen bira vücuda zarar vermiyor aksine bir çok faydası var. Aslında şarap da öyle ama dediğim gibi biraz yüksek alkollü içkilerle aram yok.İçinizden geçirmeniz günah değil, onu yapmanız günah. Ayrıca para vererek kendinizi mahvediyorsunuz ben bunu anlamıyorum
Karabasan en kuvvetsiz cin türüdür. Kul Allahtan uzaklaştığı vakitte rahmani varlıkar uzaklaşır yerine sufli varlıkar gelir. Böyle bir hal oluyorsa bilin ki yanlış yoldasınız ne zaman tövbe edip kötü yoldan ayrılırsanız bu halden kurtulursunuz.Bu konulara hakim olan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.
Bundan yaklaşık 1 yıl önce alkole tövbe ettim, neden tövbe ettim onuda söyleyeyim, bira dışında diğer içkileri fazla kullanmıyordum, genelde haftada 2 3 bira içerdim diğer içkileri çok nadiren alırdım, birayıda hem tadı hoşuma gittiği için hemde bende duygusal bir bağı var onun için seviyordum, duygusal bağ derken eski güzel yıllarım sevdiğim insanlar güzel anılar aklıma geliyordu her neyse fakat son zamanlarda bira içtiğim günün gecelerinde saat 3-4 sularında uyanıp üstümde bir ağırlık oluyordu şöyle tarif edeyim; sanki o saatlerde biri beni uyandırıyor uyanınca da beni kilitliyor yaklaşık 5-10 dk. kadar hareketsiz kalıyordum, sonra geçiyordu tabi ama nedense sadece Bira içtiğim günün gecelerinde oluyordu bu neden oluyordu bilmiyordum her neyse işte sonunda tövbe ettim uzun süre birayı ve eski güzel anılarımı aklımdan çıkardım derken şimdi tekrar aklıma geliyor yani bira içme isteği ve eski güzel yıllarım. Tövbemi bozmaktan korkuyorum. Bir yandan garip hissediyorum. Bu konuyu çevrene niye anlatmıyorsun diye sorabilirsiniz ama çevremde insan varmı bende sorayım? Aklıma benimde buraya yazmak geldi sizinde naçizane görüş ve düşüncelerinizi almak istiyorum. Buraya kadar okuduysanız da ayriyeten teşekkür ederim. Ve zamanını da aldım hakkını helal et.
Açıkçası tövbemi bozmaktan korkuyorum birde bozduktan sonra başıma yine böyle olaylar gelir diye çekiniyorum. Bence yüksek ihtimalle karabasan benzeri bir varlık olabilir. Hep mi aynı saat aralığında olur, hep mi bira içtiğim günün gecesinde olur gibi bir sürü olgu var.Karabasan en kuvvetsiz cin türüdür. Kul Allahtan uzaklaştığı vakitte rahmani varlıkar uzaklaşır yerine sufli varlıkar gelir. Böyle bir hal oluyorsa bilin ki yanlış yoldasınız ne zaman tövbe edip kötü yoldan ayrılırsanız bu halden kurtulursunuz.