Toyota Supra mk4 niye türkiyede 1 tane var :(

Türkiye'de bu arabaların ne işi olsun ki. Ve bu araba max 100 bin dolar eder. Türkiye de ki araba piyasası çok kötü. Ve vergiler yüzünden bir şey alamıyoruz.

Amerika da yaşayan bir tanıdığın Dodge Viper 2009 u var. 16 Bin dolara almıştı.

Rusya'da 2 milyon ruble ye Nissan GT-R var. 2 Milyon ruble de 25-30 bin dolar gibi bir şey yapıyor.
aynen bu yüzden ünüversiteyi bitirdikten sonra mükemmel derecede ingiliççe bilip yrt dışına gitçem sırf şu supra için

MK 4 supra benim de hayalim ama 5 milyon TL etmez.

kankam eğer satılılk ilan hakkında 1 tane var diyorsan dogru ama normal plakalı olarak yanlış hatırlamıyorsam ya 7 yada 12 tane olması lazım

MK 4 supra benim de hayalim ama 5 milyon TL etmez.
aynen bu yüzden yurt dışına gitcem ve çalışıp güzel bi supra alıcam ama bildiğim kadarıyla amerikadan türkiyeye getirebiliyormuşuz 2 yıl kulanma iznimiz varmış sonra ya vergilerini ödeyip kulancaz ya da bağlıyolarmöış böyle bişey duyudm doğrumu bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kankam eğer satılılk ilan hakkında 1 tane var diyorsan dogru ama normal plakalı olarak yanlış hatırlamıyorsam ya 7 yada 12 tane olması lazım
evt

R-34 ve Supra MK4 den güzel araba görmedim ya

Araba nadir olduğu için fahiş fiyatta ayrıca bu arabaya 100k dolar modifiye yapıldı diye biliyorum.1500HP olması lazım.

R-34 ve Supra MK4 den güzel araba görmedim ya
Supra 5 milyonsa R34 ilanda olsa 15 milyon olacak herhalde

türkiyede 1 tane var oda 5 milyon TL bu arabanın hastası bi ben olmama deme mk5 modelide güzel ama mk4 modelini tercih ederim neden fiyatlar böyle yurt dışındaki fiyatrlarına baktım mk4 supralar 70 bin euro fln mk5 modelleri dhaa ucuz ama mk4 hastasuıyım ben

5 milyon TL lik tr de tek mk4 supra : https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-tr-tek-toyota-supra-907172338/detay

17 bin euro ya buldum bi tane taaa alamanyalarda
İşte ülkede yok o yüzden 5M. 300K olsa çekerim ben de 1 tane.

aynen bu yüzden yurt dışına gitcem ve çalışıp güzel bi supra alıcam ama bildiğim kadarıyla amerikadan türkiyeye getirebiliyormuşuz 2 yıl kulanma iznimiz varmış sonra ya vergilerini ödeyip kulancaz ya da bağlıyolarmöış böyle bişey duyudm doğrumu bu

evt
Vergisini ödeyerek getirilebiliyor.

Araba nadir olduğu için fahiş fiyatta ayrıca bu arabaya 100k dolar modifiye yapıldı diye biliyorum.1500HP olması lazım.

Supra 5 milyonsa R34 ilanda olsa 15 milyon olacak herhalde
tr de almamızın imkanı yok abd ve ya almanyada rahat alabiliriz

tr de almamızın imkanı yok abd ve ya almanyada rahat alabiliriz
Temizini bulmak zor olur araba eski.94 model arabay da zaten 5 milyon verilmez.

Temizini bulmak zor olur araba eski.94 model arabay da zaten 5 milyon verilmez.
Almanya'daki ilanlara bakmıştım zamanında,genel olarak bakımsızlardı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,909
Üyeler
183,918
Son üye
Berat.zeze
Geri