Neler Yeni

toz çok sıkıntı çıkarırmı

grasdiyas

80+ Silver
kasa yerde olduğu için biraz çabuk tozlanıyor 2 hafta önce temizlemiştim küçükten anakart ın üstünü toz kaplamaya baslamış da fanlarda toz tutmuş ama sıkıntı olurmu yoksa temizliyeyimmi
Mesaj otomatik birleştirildi:

tabii en son 13 saat hogwarts legacy oynamıstım onunda etkisi var

gallax420

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Eray
kesinlikle küçük bir masa alıp pc yi yukarıya çıkar ben öyle yaptım en basitinden öndeki 3 fan eskiye nazaran çook az tozlanıyor

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,168
İsim
Ömer
Bi tane ufak tabure al koy kenara kasayıda üstüne koy eğerki evde elliyecek çocuk yoksa he bide hocam boş vaktin varsa temizle çok kirlenince daha çok uğraştırır

grasdiyas

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kesinlikle küçük bir masa alıp pc yi yukarıya çıkar ben öyle yaptım en basitinden öndeki 3 fan eskiye nazaran çook az tozlanıyor
ilerde L masa yapıcam ozamana kadar zor biraz şuan sehpa da alamıyorum annem izin vermiyor

Bi tane ufak tabure al koy kenara kasayıda üstüne koy eğerki evde elliyecek çocuk yoksa he bide hocam boş vaktin varsa temizle çok kirlenince daha çok uğraştırır
en iyisi temizleyeyim toz çamur gibi gözüküyor biraz

Zamanla çıkarır
3200rpm egzos fan olsaydı belki çıkardı :D

grasdiyas

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
temizlemesi eğlenceli ama ciğerler pek eğlenmiyor :D balkonda yapıcam bu sefer

Lyrox1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
AHMET OKAN KARA
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, PC, Ekran kartları.
kasayı tozlardan arındırmak aynı format gibi pc'yi duşa girmiş gibi oluyur buda senin için performans artışı sağlamana yarıyor bilgisayar bu sayede çabuk ısınmıyor sana tavsiyem tabure veya küçük masan varsa oranın üstüne koyman daha iyi olacaktır.

grasdiyas

80+ Silver
kasayı tozlardan arındırmak aynı format gibi pc'yi duşa girmiş gibi oluyur buda senin için performans artışı sağlamana yarıyor bilgisayar bu sayede çabuk ısınmıyor sana tavsiyem tabure veya küçük masan varsa oranın üstüne koyman daha iyi olacaktır.
evde ona benze sadece sehpa var onuda annem izin vermiyor ısınmıyor hiç sadece tozların herhangi bi sıkıntı çıkaracağından korkuyorum

Lyrox1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
AHMET OKAN KARA
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, PC, Ekran kartları.
bilgisayar masan büyükmü ? büyükse kasanı oraya koyabilirsin.

evde ona benze sadece sehpa var onuda annem izin vermiyor ısınmıyor hiç sadece tozların herhangi bi sıkıntı çıkaracağından korkuyorum
tozlar fazla sıkıntı çıkarmaz 1 ayda 1 temizlemen senin için sağlıklı olur onun haricinde korkmana gerek yok.

grasdiyas

80+ Silver
bilgisayar masan büyükmü ? büyükse kasanı oraya koyabilirsin.

tozlar fazla sıkıntı çıkarmaz 1 ayda 1 temizlemen senin için sağlıklı olur onun haricinde korkmana gerek yok.
çok küçük değil ama alanımı kısıtlıyor biraz daraltıyor hem elim çok çarpıyo kasaya cs oynarken oluyor düşük hassasiyet sağ olsun

Top Bottom