tp link w9960 marka modem kullanıyordum hiçbir sorunum yokken durduk yere tüm cihazlarım ağ bağlantısından atıldı ve bağlanmaya çalıştığımda ip adresi alınamıyor hatası almaya başladım kablosuz bağladığım cihazlarda da modem arayüzünde bağlantı gözükmemeye başladı 2006 model eski bir laptopum hariç hiçbir cihaza bağlantı kuramıyorum modemle alakalı dhcp açık olmasına rağmen bağlantıda sorun yaşıyorum kopmalar meydana geliyor ve son 4 gündür bu problemi yaşıyorum, aradığım müşteri hizmetleri bana modemden kaynaklı bir problem olacağını belirtti ellerinden gelen tek şeyin modeme internet ulaştırmak olduğunu söylediler bende yeni 0 modem aldım yine tp link ac 1200 marka ama hiçbir şekilde internetimi düzgün kullanamıyorum kendi halimde oyun oynayan üniversiteye hazırlanan biriyim internet ayarlarıyla hiçbir alakam yok birden bire böyle bir problemle karşılaştım ve hizmet yada bilgi alabileceğim kimse yok biri yardım etsin ve bu problemi çözemezsem evimde internet bulundurmamın hiçbir anlamı kalmaz boşa para öderim