TP LİNK VC220-G3u modemi router olarak kullanmak

Reaksiyon skoru
26
Elimde 2 adet modem mevcut ve tp link'i router olarak kullanmak istiyorum ancak gerekli ayarlamaları yaptığımda wi-fi bağlantısından internet yok kablolu bağlantıda var oluyor. DHPC kapattım ve ip adresini değiştirdim. Tp link üzerinden kablolu bağlantıyla internet alabiliyorum ama kablosuz üzerinden internet alamıyorum bunu nasıl çözebilirim?

Elimde 2 adet modem mevcut ve tp link'i router olarak kullanmak istiyorum ancak gerekli ayarlamaları yaptığımda wi-fi bağlantısından internet yok kablolu bağlantıda var oluyor. DHPC kapattım ve ip adresini değiştirdim. Tp link üzerinden kablolu bağlantıyla internet alabiliyorum ama kablosuz üzerinden internet alamıyorum bunu nasıl çözebilirim?
Hocam merhabalar acaba sorunu çözebildiniz mi?Bende bana verilen yeni TT modemi yerine bu modemi kurmaya çalışıyorum ama ne yaptıysam olmadı.Modemin arayüzünden yeni verilen modemin mac adresi ile değiştirmeyi denedim maalesef onuda bulamadım.

vdsl adsl modemi bu :) evet desteklemiyor
Lakin kutu üzerinde ADSL,VDSL + Fiber destekli olduğu belirtilmiş
110000565195096.webp

Kablolu bağlantı olup kablosuz da bağlanıp internet gelmiyorsa muhtemelen wifi için DHCP yerine Manuel (statik) ip ataması yapmanız gerekebilir. Bende de aynısı olmuştu elle ip girince bağlantı geldi. Deneyin derim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,005
Üyeler
186,284
Son üye
Notnowcowboi
Geri