Modem ismi şu "TP-Link EX20v AX1800" internette baktığım kadarıyla Wi-Fi 6 ile uyumlu fakat pek bilgim olmadığından emin olamadım.
Masaüstü bilgisayarımla Wi-Fi'ya bağlanmak istiyorum
www.trendyol.com
www.trendyol.com
Bu iki üründen hangisini alsam hız kaybı olmadan bağlanabilirim. Ayrıca modemim destekler mi? 1Gbps Türk Telekom internet kullanıyorum, mümkünse Full hız olarak kullanabilmek istiyorum 900 Mbps falan olsa sıkıntı yok fakat şu an laptopta 400-500 Mbps arasında hız alıyorum, bu sebepten farklı bir adaptör önerinizde varsa modemle uyumlu olup yüksek hızda çalışacak önerilerinizi bekliyorum.
Masaüstü bilgisayarımla Wi-Fi'ya bağlanmak istiyorum

Grc Accessory Wifi 6 Dual Band Usb 3.0 Adaptör Kablosuz Wifi Alıcı Ax1800 Mbps Adaptor 2023 -ac Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Grc Accessory Wifi 6 Dual Band Usb 3.0 Adaptör Kablosuz Wifi Alıcı Ax1800 Mbps Adaptor 2023 -ac yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.

Grc Accessory AX1800 Mbps Dual Band Usb 3.0 Adaptör Wifi 6 Kablosuz Wifi Alıcı 2.4ghz 5ghz MU-MIMO Router Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Grc Accessory AX1800 Mbps Dual Band Usb 3.0 Adaptör Wifi 6 Kablosuz Wifi Alıcı 2.4ghz 5ghz MU-MIMO Router yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Bu iki üründen hangisini alsam hız kaybı olmadan bağlanabilirim. Ayrıca modemim destekler mi? 1Gbps Türk Telekom internet kullanıyorum, mümkünse Full hız olarak kullanabilmek istiyorum 900 Mbps falan olsa sıkıntı yok fakat şu an laptopta 400-500 Mbps arasında hız alıyorum, bu sebepten farklı bir adaptör önerinizde varsa modemle uyumlu olup yüksek hızda çalışacak önerilerinizi bekliyorum.