📶TP Link Router alınır mı

mr__white

80+
Reaksiyon skoru
45
PC nin bulunduğu oda modemden uzakta olduğu için bağlantı zayıf oluyor, bu routerı alsam menzil genişletici olarak kullanabilir miyim? Ana modem türk telekom modemi, bir de keenetic modem var onu menzil genişletme için kullanıyorum ama Ethernet giriş portları max 100mbps olduğu için fazla hız alamıyorum.

Bu ürünü buldum işimi görür mü?

Bence alma bendede tplink var sürekli ya bi kopma yada hızı düşük veriyor başka bir markaya bakmanı öneririm

Bence alma bendede tplink var sürekli ya bi kopma yada hızı düşük veriyor başka bir markaya bakmanı öneririm
teşkkürler. peki router almalıyım di mi dediğim şeyi gerçekleştirmek için? marka öneriniz var mı

teşkkürler. peki router almalıyım di mi dediğim şeyi gerçekleştirmek için? marka öneriniz var mı
Ethernet portu 100mbs demişsin internetin kaç mbs
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Routerler çok kaliteli marka almadığın sürece ilk zamanlarda güzel ama sonra yavaş çalışan cihazlar oluyor genelde

Ethernet portu 100mbs demişsin internetin kaç mbs
internet normalde ana modemde 200, diğer ara modem ana modeme kablosuz bağlı, ara modem pc ye kablo ile. yaklaşık 80mbps falan veriyor

Tplink uzn zaman kullandım ve kullandığım en iyi modemler arasındadır. özellikle w9970 modeli şahanedir. Şuandada VR modelleri var yeni nesil onlara bakabilirsin.

PC nin bulunduğu oda modemden uzakta olduğu için bağlantı zayıf oluyor, bu routerı alsam menzil genişletici olarak kullanabilir miyim? Ana modem türk telekom modemi, bir de keenetic modem var onu menzil genişletme için kullanıyorum ama Ethernet giriş portları max 100mbps olduğu için fazla hız alamıyorum.

Bu ürünü buldum işimi görür mü?
Sıcak fırsatlarda Xiaomi'nin router'ı tartışılıyordu ona da göz atabilirsiniz.

TP Link marka router, wifi adaptör, adaptörlü usb çoklayıcı ve powerbank var aktif olarak kullanıyorum..
1 sene oldu neredeyse, hepsini aynı anda almıştım şükür bugüne kadar en ufak sıkıntı yaratmadılar..
Teknoloji biraz da şans işi, bazen en iyi bilindik markalarda bile sorun yaşayanları biliyoruz ya da tam tersi adı sanı duyulmamış bile olsa hala aktif olarak kullanıp memnun olan çok kişi oluyor...
Ürün bazından ziyade kullanım alışkanlığımdan edindiğim tecrübeye göre TP Link ürünlerinden bugüne değin sıkıntı yaşamadım ama teknoloji tavsiyesi değildir tabi ki :D

TP Link marka router, wifi adaptör, adaptörlü usb çoklayıcı ve powerbank var aktif olarak kullanıyorum..
1 sene oldu neredeyse, hepsini aynı anda almıştım şükür bugüne kadar en ufak sıkıntı yaratmadılar..
Teknoloji biraz da şans işi, bazen en iyi bilindik markalarda bile sorun yaşayanları biliyoruz ya da tam tersi adı sanı duyulmamış bile olsa hala aktif olarak kullanıp memnun olan çok kişi oluyor...
Ürün bazından ziyade kullanım alışkanlığımdan edindiğim tecrübeye göre TP Link ürünlerinden bugüne değin sıkıntı yaşamadım ama teknoloji tavsiyesi değildir tabi ki :D
teşekkürler cevap için sorum şu routerı repeater olarak kullanabilir miyim?
Ana modem türk telekom modemi, bir de keenetic modem var onu menzil genişletme için kullanıyorum ama Ethernet giriş portları max 100mbps olduğu için fazla hız alamıyorum.

Ben tplink ax73 router kullanıyorum kesinlikle çok memnunum keenetic titan alacaktım yarı fiyatına bunu aldım hiçbir eksiği yok

teşekkürler cevap için sorum şu routerı repeater olarak kullanabilir miyim?
Ana modem türk telekom modemi, bir de keenetic modem var onu menzil genişletme için kullanıyorum ama Ethernet giriş portları max 100mbps olduğu için fazla hız alamıyorum.
Hocam şahsen ihtiyaç duyup denemedim evdeki modemim Türksat ın kendi modemi ve şuan a kadar ping kopma etc. dahil bir sorun yaşatmadı, yaklaşık 1 senedir kullanıyorum... İşyerimde ise TP Link kullanıyorum TTNet ten, bunda da herhangi bir sorunla karşılaşmadım..
Ama siz deyince ufaktan araştırdım, TP Link modemi repeater olarak kullanabilme adına şöyle bir video var işinizi göreceğini umarım..

Geri