Defalarca öyle olup iptal olan siparişler mevcut ki satıcı zaten kategori hatası vb. yapmış galiba.Hazırlanıyor kısmına geçti gelecek mi şimdi?
net bir fiyat problemi var tüm ürünleri sıkıntı. Denedik şansımızı bakacağız artık. 1 sipariş gelse yeter bana .DDefalarca öyle olup iptal olan siparişler mevcut ki satıcı zaten kategori hatası vb. yapmış galiba.
Boş yapma, iptal olursa paranı geri alırsın olmazsa keyfini surersin@Abdullah Hacıgül reis aldım felan diye story atıyon da satıcının tüm ürünleri hatalı bunu göze alarak yorum yapmalısın bence satıcı için büyük sıkıntı olacak yani kesin iptal olacağını anlayamıyor musunuz daha ne olması lazım bariz belli.
@Mehmet Yılmaz @Perfectshot06 @SelimhanDF
İnsanlar bunu anlayamiyoe iste.Lan zaten alamazsak para gelecek niye ağlıyorlar alirsak ama "keske deneseydim" diceklerime eminim.Sanki kumar oynuyoruz da para yok oluyor en fazla bir hafta bloke olur geri gelir oda dert değil benim icinBoş yapma, iptal olursa paranı geri alırsın olmazsa keyfini surersin
Paranı geri ödemiyorlar mı bilader? Neyin tantanasını yapıyorsun. İptal olursa paran hesabına yatar, ürün gelirsede uygun fiyatı alıp kullanmış olursun.@Abdullah Hacıgül reis aldım felan diye story atıyon da satıcının tüm ürünleri hatalı bunu göze alarak yorum yapmalısın bence satıcı için büyük sıkıntı olacak yani kesin iptal olacağını anlayamıyor musunuz daha ne olması lazım bariz belli.
@Mehmet Yılmaz @Perfectshot06 @SelimhanDF
Dereyi görmeden paçayı sıvamamak gerek , iptal olur zaten.300 TL alırım kargo bana ait alan varsa
Yıkama yağlama işlemlerine başlamışsınız hemen ben doğru olanı söylüyorum kendi halinde bir satıcının entegrasyondan kaynaklı bir fiyat hatası olmuş ve satıcı sayenizde büyük cezalar yiyecek. Eğer vicdanınız rahat ediyorsa almakta serbestsiniz dedim. Almazsan para gelecek tabi onu 5 yaşındaki çocuk da biliyor ben işin insani ve ahlaki yönünden bahsetmeye çalışıyorum satıcı hepsiburadanın kendisi olsa zaten istediği gibi iptal edebiliyor ama kendi halinde bir satıcı ve boşu boşuna uğraşıyorsunuz zamanınızı israf ediyorsunuzİnsanlar bunu anlayamiyoe iste.Lan zaten alamazsak para gelecek niye ağlıyorlar alirsak ama "keske deneseydim" diceklerime eminim.Sanki kumar oynuyoruz da para yok oluyor en fazla bir hafta bloke olur geri gelir oda dert değil benim icin
Paranı geri ödemiyorlar mı bilader? Neyin tantanasını yapıyorsun. İptal olursa paran hesabına yatar, ürün gelirsede uygun fiyatı alıp kullanmış olursun.
Doğruları söylemek boş yapmak oluyorsa evet boş yapıyorum kabul etmesen de dediklerimin hepsi doğruBoş yapma, iptal olursa paranı geri alırsın olmazsa keyfini surersin