Neler Yeni

Yardım TP-Link TL-WR844N işimi görür mü

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
evet bu yöntem daha temiz ve sağlıklı, önceki evimde prizlerin yanındaki slotlardan CAT6 kablolar geliyordu onların hepsinin ucuna RJ45 jak taktım, diğer uçları da fiber kablonun olduğu bölümden verilmişti (şartelin yanındaydı veya vestiyer bölümünde olabilir.) modemi oraya kurup çok temiz bir şekilde kullanıyordum.
tabii ki bütün odalarda da internet olmuş oluyor priz olan

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Atlas Savaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Atlas
evet bu yöntem daha temiz ve sağlıklı, önceki evimde prizlerin yanındaki slotlardan CAT6 kablolar geliyordu onların hepsinin ucuna RJ45 jak taktım, diğer uçları da fiber kablonun olduğu bölümden verilmişti (şartelin yanındaydı veya vestiyer bölümünde olabilir.) modemi oraya kurup çok temiz bir şekilde kullanıyordum.
Prizi söküp içinden kablo mu almam lazım

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Türktelekom fiber altyapı var
Fark ettim bu sistem ile binaya kadar fiber gelir evlere Cat internet kablosu ile dağılır sizde de öyle evde yukarıda buat kapakları olur oradan bu internet kablosunu bulabilirsin ve odalara da dağıtabilirsin

Aswium

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Muhammet Söğütçü
Fark ettim bu sistem ile binaya kadar fiber gelir evlere Cat internet kablosu ile dağılır sizde de öyle evde yukarıda buat kapakları olur oradan bu internet kablosunu bulabilirsin ve odalara da dağıtabilirsin
bende arkadaşın sistemini çözmeye çalışıyordum, dediğin gibi olmalı.

Atlas Savaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Atlas
o yeşil kablonun olduğu priz diğer odalarda da var mı ve bu yeşil kablonun diğer ucu nereye çıkıyor?
Sadece salonda var ucunda renkli renkli kablolar var biraz daha çekmeye korktum çekeyim mi

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,032
Üyeler
164,601
Son üye