SencerSof 80+ Silver Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 2,059 Reaksiyon skoru 511 Perşembe, 22:24 #1 Daha bugün sipariş verdim yeni elime ulaştı taktığımda çalışıyor ama hiçbir aygıtı görmüyor kulaklığımı bağlayamadım
Daha bugün sipariş verdim yeni elime ulaştı taktığımda çalışıyor ama hiçbir aygıtı görmüyor kulaklığımı bağlayamadım
Bünyamina 80+ Platinum Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 18,276 Reaksiyon skoru 8,349 Perşembe, 22:29 #2 Hangi marka model ürünleri görmüyor ? Biraz bağlaması değişik olabilir. Detay verirsen düşünüp tartışırız. Xbox kolunda ve ya airpods da durumlar biraz daha farklı olabiliyor.
Hangi marka model ürünleri görmüyor ? Biraz bağlaması değişik olabilir. Detay verirsen düşünüp tartışırız. Xbox kolunda ve ya airpods da durumlar biraz daha farklı olabiliyor.
J Jordison 80+ Bronze Katılım 28 Mart 2025 Mesajlar 1,143 Reaksiyon skoru 465 Perşembe, 22:30 #3 Resmii siteden driveri (firmwareyi) güncelleyin. Pc yeniden başlatın tekrar deneyin. Kulaklığınızın modeli neydi ayrıca?
Resmii siteden driveri (firmwareyi) güncelleyin. Pc yeniden başlatın tekrar deneyin. Kulaklığınızın modeli neydi ayrıca?