🔥İndirim TP-Link UB500 Plus 5.3 Antenli Bluetooth Adaptör (3 Adet); 480 TL 🔥

dembe

80+
Reaksiyon skoru
51
Ürün Mediamarktta 3 al 2 öde kapsamında tanesi 160 TL'ye geliyor.

Bu fiyata bedava. 3 adet kim ne yapar bilmiyorum ama uygun olduğu için paylaşıyorum. Fiyat mağaza teslim fiyatı. Kargo ile almak isterseniz üstüne 40 TL geliyor.

Ekler

• 1000174368.webp
    1000174368.webp
    77.6 KB · Hit: 131
  • 1000174370.webp
    1000174370.webp
    74.9 KB · Hit: 128
Bedava da kim 3 tane ye ihtiyaç duyar ki 😅
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@k0nzsi4 brom sen kesin alırsın 🤣🤣

Gebze'de olan varsa bugün Centerdan alıp direkt veririm maksat iş görsün. En kötü hediye ederim birine.

1 tane almak ile 3 tane almak arasında gidip geliyorum mantıklı bir sebep yok :///

1 tane almak ile 3 tane almak arasında gidip geliyorum mantıklı bir sebep yok :///
Hocam ben 3 tane aldım ama elimde ben adaptör var. Hem de anakartta Bluetooth var. İş yerindeki 2 bilgisayarımda da var adaptör 😂

Halo hazırda TpLink UB500 varken alınır mı? Xbox Gamepad ve Bluetooth mouse için genelde kullanıyorum masaüstünde

Halo hazırda TpLink UB500 varken alınır mı? Xbox Gamepad ve Bluetooth mouse için genelde kullanıyorum masaüstünde
Bence alma hocam. Kulaklık yoksa gerek yok.

Gebzede olsam sizden 1 tane rica ederdim :))
Yol düşerse elimde kalırsa neden olmasın. Muhtemelen hediye edeceğim iş yerinden arkadaşlara. En son hediye ettiğim kişi bayağı dua etti telefondan direkt fotoğraf gönderince bilgisayara (sınırlı ağ var o sebeple WhatsApp yok) 😂

Bedava da kim 3 tane ye ihtiyaç duyar ki 😅

@k0nzsi4 brom sen kesin alırsın 🤣🤣
pc hayatıma başladım başlayalı bluetooth'a ihtiyaç duymadım o yüzden almicam ama teşekkürler bilgilendirdiğin için hocam :D :D

Kasımın başında bunu almıştım pişmab oldum

Ekler

• IMG_1151.webp
    IMG_1151.webp
    21.8 KB · Hit: 47
Şöyle hem bluetooth hem wifi olan bir şey olsa çok iyi olur ya 2si birlikte

Geri