Neler Yeni

TPM Yönetim Konsolu Desteklenmiyor hatası

blok3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Hako Kaya
saswlkdpwkdşwksw

Son düzenleme:

blok3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Hako Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Günceldir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Koca forumda şunu bilen 1 kişi bile yok anca laptop arayın bilgisayar parçası arayın siz anca laftasınız icraatiniz yok oğlum sorsak her şeyi biliyorsunuz daha 1 tane konuya yorum yapamıyorsunuz sözde icraatciler sizi :D

Aykut D.

80+ Gold
Merhabalar. Anakartımda TPM 2.0 özelliği bulunmadığı için Valorant oyununa erişim sağlayamıyorum. Bir arkadaş TPM'ini aşağıdaki gibi bozarak oyuna erişim sağlamış. Ben de bu şekilde bozup erişim sağlamak istiyorum bunu nasıl yapabilirim?
ek6m39e.png
Hoca senin konuyu şimdi gördüm konuyu gördün geldin deme ne sistem belirtmişsin nede arkadaşının nasıl yaptığını yazmışsın sistemini tahminmi edeceğiz ? Yaz sistemini ve arkadaşının nasıl yaptığını yardımcı olalım .

LVQ10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
706
İsim
Kaan
Günceldir.

Koca forumda şunu bilen 1 kişi bile yok anca laptop arayın bilgisayar parçası arayın siz anca laftasınız icraatiniz yok oğlum sorsak her şeyi biliyorsunuz daha 1 tane konuya yorum yapamıyorsunuz sözde icraatciler sizi :D
çözeyim knk yeni anakart al

FurkanIIy

80+ Bronze
siz anca laftasınız icraatiniz yok oğlum sorsak her şeyi biliyorsunuz daha 1 tane konuya yorum yapamıyorsunuz sözde icraatciler sizi :D
Yani bu hatanın çözümünü araştırıp sana cevap verirdim fakat sırf şu saçma davranışından dolayı cevap vermek istemiyorum. (Kimsenin fanboyu değilim) Profil fotoğrafındaki gibi bomboş insanları dinleyerek herkes bi racon havasına girmeye başladı. Komiksiniz :)

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,031
İsim
araba
hocam haklısın forumda kimse kalmamış. bugün bir soru sordum bilen çıkmadı bi adam saçma sapan yanlış cevap yazdı. 2 kez raporladım adamı 2 sinde de reddedildi rapor. bazı modlar dingonun ahırına çevirdiler forumu

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,958
İsim
göksel yurtcan
Merhabalar. Anakartımda TPM 2.0 özelliği bulunmadığı için Valorant oyununa erişim sağlayamıyorum. Bir arkadaş TPM'ini aşağıdaki gibi bozarak oyuna erişim sağlamış. Ben de bu şekilde bozup erişim sağlamak istiyorum bunu nasıl yapabilirim?
ek6m39e.png
anakart modeli yok işlemci yok ram bilgisi işletim sistemi bilgisi yok ama laf çok anakart değiş düzelir

blok3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Hako Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hoca senin konuyu şimdi gördüm konuyu gördün geldin deme ne sistem belirtmişsin nede arkadaşının nasıl yaptığını yazmışsın sistemini tahminmi edeceğiz ? Yaz sistemini ve arkadaşının nasıl yaptığını yardımcı olalım .
anakart modeli yok işlemci yok ram bilgisi işletim sistemi bilgisi yok ama laf çok anakart değiş düzelir
Anakart: Intel H55 (Turbox H55) (Bios update veya downgrade desteklemiyor)
İşletim sistemi: Windows 10 Pro 64bit
İşlemci: Intel i7
Ekran Kartı: NVIDIA Geforce GTX 1050Ti

Konuya da ekledim. ANAKART DEĞİŞTİREMEM.

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,031
İsim
araba
Sistem billgisi yok diyenler sorabilirdiniz. Daha öncedende sistem bilgisi unutanlar oluyordu yine de mesaj geliyordu konuya.

blok3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Hako Kaya
Yani bu hatanın çözümünü araştırıp sana cevap verirdim fakat sırf şu saçma davranışından dolayı cevap vermek istemiyorum. (Kimsenin fanboyu değilim) Profil fotoğrafındaki gibi bomboş insanları dinleyerek herkes bi racon havasına girmeye başladı. Komiksiniz :)
Dostum davranışımda bir şey yok sen içini ferah tut günlerdir konuya 20 kere bump attım 1 allahın kulu gelip yardımcı olmadı illa böyle bi konu açmam mı gerekti sizin gibi bilgili insanların gelip yardımcı olması için kötü bir şey mi istiyorum ben sizden yapmayın ayıptır günahtır.

Sistem billgisi yok diyenler sorabilirdiniz. Daha öncedende sistem bilgisi unutanlar oluyordu yine de mesaj geliyordu konuya.
+1

Aykut D.

80+ Gold
Anakart: Intel H55 (Turbox H55) (Bios update veya downgrade desteklemiyor)
İşletim sistemi: Windows 10 Pro 64bit
İşlemci: Intel i7
Ekran Kartı: NVIDIA Geforce GTX 1050Ti

Konuya da ekledim. ANAKART DEĞİŞTİREMEM.
Tpm 2.0 w11 için gerekli w10 da bu hatayı almamanız gerekiyor hatanız farklı br hata .

Top Bottom