Hoca senin konuyu şimdi gördüm konuyu gördün geldin deme ne sistem belirtmişsin nede arkadaşının nasıl yaptığını yazmışsın sistemini tahminmi edeceğiz ? Yaz sistemini ve arkadaşının nasıl yaptığını yardımcı olalım .Merhabalar. Anakartımda TPM 2.0 özelliği bulunmadığı için Valorant oyununa erişim sağlayamıyorum. Bir arkadaş TPM'ini aşağıdaki gibi bozarak oyuna erişim sağlamış. Ben de bu şekilde bozup erişim sağlamak istiyorum bunu nasıl yapabilirim?
çözeyim knk yeni anakart alGünceldir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Koca forumda şunu bilen 1 kişi bile yok anca laptop arayın bilgisayar parçası arayın siz anca laftasınız icraatiniz yok oğlum sorsak her şeyi biliyorsunuz daha 1 tane konuya yorum yapamıyorsunuz sözde icraatciler sizi
Yani bu hatanın çözümünü araştırıp sana cevap verirdim fakat sırf şu saçma davranışından dolayı cevap vermek istemiyorum. (Kimsenin fanboyu değilim) Profil fotoğrafındaki gibi bomboş insanları dinleyerek herkes bi racon havasına girmeye başladı. Komiksinizsiz anca laftasınız icraatiniz yok oğlum sorsak her şeyi biliyorsunuz daha 1 tane konuya yorum yapamıyorsunuz sözde icraatciler sizi
anakart modeli yok işlemci yok ram bilgisi işletim sistemi bilgisi yok ama laf çok anakart değiş düzelirMerhabalar. Anakartımda TPM 2.0 özelliği bulunmadığı için Valorant oyununa erişim sağlayamıyorum. Bir arkadaş TPM'ini aşağıdaki gibi bozarak oyuna erişim sağlamış. Ben de bu şekilde bozup erişim sağlamak istiyorum bunu nasıl yapabilirim?
Hoca senin konuyu şimdi gördüm konuyu gördün geldin deme ne sistem belirtmişsin nede arkadaşının nasıl yaptığını yazmışsın sistemini tahminmi edeceğiz ? Yaz sistemini ve arkadaşının nasıl yaptığını yardımcı olalım .
Anakart: Intel H55 (Turbox H55) (Bios update veya downgrade desteklemiyor)anakart modeli yok işlemci yok ram bilgisi işletim sistemi bilgisi yok ama laf çok anakart değiş düzelir
Dostum davranışımda bir şey yok sen içini ferah tut günlerdir konuya 20 kere bump attım 1 allahın kulu gelip yardımcı olmadı illa böyle bi konu açmam mı gerekti sizin gibi bilgili insanların gelip yardımcı olması için kötü bir şey mi istiyorum ben sizden yapmayın ayıptır günahtır.Yani bu hatanın çözümünü araştırıp sana cevap verirdim fakat sırf şu saçma davranışından dolayı cevap vermek istemiyorum. (Kimsenin fanboyu değilim) Profil fotoğrafındaki gibi bomboş insanları dinleyerek herkes bi racon havasına girmeye başladı. Komiksiniz
+1Sistem billgisi yok diyenler sorabilirdiniz. Daha öncedende sistem bilgisi unutanlar oluyordu yine de mesaj geliyordu konuya.
Tpm 2.0 w11 için gerekli w10 da bu hatayı almamanız gerekiyor hatanız farklı br hata .Anakart: Intel H55 (Turbox H55) (Bios update veya downgrade desteklemiyor)
İşletim sistemi: Windows 10 Pro 64bit
İşlemci: Intel i7
Ekran Kartı: NVIDIA Geforce GTX 1050Ti
Konuya da ekledim. ANAKART DEĞİŞTİREMEM.
kes lan yeni anakart al marş marşDengesiz dengesiz konuşup benim sinirlerimi bozma uza şuradan yoksa boyunu ben uzatırım trollcü