emirhan1234
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,814
herkese merhabalar ben tr binance de hesap açcağım da doğrulama kısmında kimlik numaramı yazdıktan sonra başka ne ister yardımcı olabilirseniz sevinirim 
kimlik ön arka fotoğraf + selfie + canlı selfieherkese merhabalar ben tr binance de hesap açcağım da doğrulama kısmında kimlik numaramı yazdıktan sonra başka ne ister yardımcı olabilirseniz sevinirim![]()
+18 olmak zorundasın ayrıcakimlik ön arka fotoğraf + selfie + canlı selfie
canlı selfie nasıl oluyor kameraya el hareketi çekip göndersem ne olur ?kimlik ön arka fotoğraf + selfie + canlı selfie
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
+18 olmak zorundasın ayrıca
anlık selfie çektikten sonra özel bir ekran geliyor uygulama üzerinden silüete yüzünü oturtup göz kırpmanı istiyorcanlı selfie nasıl oluyor kameraya el hareketi çekip göndersem ne olur ?
kara listeye alırlar muhtemelen öyle bir saçmalık yaparsandacanlı selfie nasıl oluyor kameraya el hareketi çekip göndersem ne olur ?
sadece kimlik ile olmuyor mu yaanlık selfie çektikten sonra özel bir ekran geliyor uygulama üzerinden silüete yüzünü oturtup göz kırpmanı istiyor
hayırsadece kimlik ile olmuyor mu ya
hm anladım yapacağım birazdan şakasına dedim bu arada öyle bişi asla yapmamhayır