Tr Binancedeki Parayı - Binance ye atmak

Reaksiyon skoru
48
Arkadaşlar TR Binanceye biraz para yatırdım. Bu parayla TR Binancede alabileceğim coinler çok çok sınırlı o yüzden ben Binancenin kendisine geçmek istiyorum. Fakat paramı oraya nasıl atacağım hiç bilmiyorum.
Şöyle yapsam olur mu?
Mevcut paramın hepsine Bitcoin'ya da Etheriumm alsam, o aldığım kripto parayı da Binanceden TL ye çevirebilir miyim? Böyle bir şey mümkün mü? Yaparsam zararım olur mu?
Gerçekten kafam karışık .

USDT ya da dediğin gibi ETH, BTC alıp binance transfer kısmından geçirebilirsin.

Bu videoyu izle.
Yapamazssan yardımcı olmaya çalışırım.

Önemli değil. Global Binance üzerinde TRY ile alım satım yapabilirsin ama sen zaten TL ile satın alamadığın coinler için Global Binance'a geçiyorsun.
Neden TL kullanmakta ısrarcısın anlamadım tam.

Önemli değil. Global Binance üzerinde TRY ile alım satım yapabilirsin ama sen zaten TL ile satın alamadığın coinler için Global Binance'a geçiyorsun.
Borsada yeniyim hocam. Çok yüksek sayılar oynamıyorum. O yüzden cahilliğime verin bu TL ile işlem yapma konusunda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

TR binanceden global binanceye geçme sebebim ADA gibi diğer coinlerin TR Binancede olmaması.

Estağfurullah, TL ile alabileceğin coinler kısıtlı. TL ile alım satım yapabileceğin coinler; TrBinance üzerinde 16 coin varsa Global Binance üzerinde 18 tane. (Sayıları salladım.) Pek bir fark yok. Global Binance üzerinde, genellikle USDT paritesi tercih ediliyor ve minimum emir büyüklüğü 10 USDT.
https://www.binance.com/tr/trade/BTC_USDT?layout=basic Sağ tarafta arama kısmı var, oraya "TRY" yaz, görürsün.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,315
Üyeler
184,768
Son üye
Karol
Geri