Neler Yeni

Trabzonspor Şampi̇yonn 37 Yillik Hasret Son Buldu !!

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,641
İsim
Mert Can Ergün
Sadece Zortladım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sanada sadece zortluyorum
Tff ve hakemlere slm söyle onların sayesinde kazandınız sizi iyi destek oldular abdullah avcı hangi takımları şampiyon yaptı eskiden de ts nin hocasıy dı niye yapmadı şampiyonluğu

Ts avrupa da 0 yiyip gelicek

Max imre

80+ Bronze
Açıkçası bir anlamda sevinçliyim. Çünkü uzun zamandır ilk defa bir İstanbul takımı değil de Anadolu takımı şampiyon oldu. O yüzden umarım seneye Fenerbahçe şampiyon olur.
10 yıllık bir zaman. Bursa almıştı bir ara. Aynen fenerde olsun uzun zaman oldu olmayalı o da. 13/14 idi en son 8 yıl olmuş.

Tebrikler Avrupa'da 5 yiyip gelmemeniz dileğiyle 😁
Kazansalar daha iyi olur. La lig 1.'si artık ön eleme oynuyor :D. Ligin değeri düşmüş kazansalar değeri artar ligin.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,920
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
10 yıllık bir zaman. Bursa almıştı bir ara. Aynen fenerde olsun uzun zaman oldu olmayalı o da. 13/14 idi en son 8 yıl olmuş.

Kazansalar daha iyi olur. La lig 1.'si artık ön eleme oynuyor :D. Ligin değeri düşmüş kazansalar değeri artar ligin.
Biz Jimnastik kulübü muyuz aşkım. Portekiz 31. Sine içerde dışarda yenilelim🥰😘
İnşallah da zor biraz.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Sahaya atlama olayına baktım normalde kuralları bilmem ama 90+' da top ts' deyken çokta sorun değil gibi sonuçta 37 yıllık bi hasret söz konusu olur böyle şeyler. Şampiyon TS.

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar
aglamanin luzumu yok sizin burda aglamaniz yuzunden trabzonspordan kupayi geri almayacaklar birakin kutlayan kutlasin
Gerçek ağlayanlar hamsiler yalnız, kalecileri 8.şampiyonluk der kareografilerinde 2010-2011 sezonuna gönderme yaparlar.

Şimdi Bağdat Caddesi'nde dayak yemekle meşguller.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,920
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Sahaya atlama olayına baktım normalde kuralları bilmem ama 90+' da top ts' deyken çokta sorun değil gibi sonuçta 37 yıllık bi hasret söz konusu olur böyle şeyler. Şampiyon TS.
İyi oluyor sahaya atlama ben Eskişehir'de inmistim baya iyiydi

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar
Maç bitmeden sahaya dalınması normal değil onu geçtim Antalya yarı sahaya yerleşip son şansını denerken sahaya kasten top attılar.

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar
Maç sonu Antalyaspor kalecisine saldırmışlar. Yazık

Top Bottom