Traderım soru sorabilirsiniz

tebrik ederim güzel başlangıç yapmışsınız :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer bu işe ayırabileceğiniz bütçeniz yok ise airdrop takip etmenizi öneririm. Cidden ev araba alacak kadar kazananlar var ve bunun için paranız olmanız gerekmiyor (yatır kazan kampanyaları hariç )
bu iş ne olarak geçiyor hocam genel olarak. hangi sitelere uygulamalara güvenmemiz gerekiyo

2 senedir borsada duruyordu param 1 kuruş kazanamadım, bu işi düzgü nce öğrenmeye üşendiğimden dolayı diye düşünüyorum. şimdi tekrar kenardaki paramı nasıl işletebilirim nasıl öğrenirim bu işleri hocam

]

Eğer bu işe ayırabileceğiniz bütçeniz yok ise airdrop takip etmenizi öneririm. Cidden ev araba alacak kadar kazananlar var ve bunun için paranız olmanız gerekmiyor (yatır kazan kampanyaları hariç )
Hocam onerdiğiniz kanal, öğretici siteler falan var mi peki?

bu iş ne olarak geçiyor hocam genel olarak. hangi sitelere uygulamalara güvenmemiz gerekiyo
Youtube den bakarsan kripto airdrop olarak bir çok airdrop paylaşan kanallar var. Benim başladığım yıllar da sadece borsalara üye olarak 50 dolar kazanıyorduk ortalama . Bi borsadan üye olduğum için 130 k doge token almıştım ve o tokenleri hiç parasına satmıştım şimdi milyonlar ediyor :)

tebrik ederim güzel başlangıç yapmışsınız :)

Hocam kendi gelişimimi takip etmek ve biraz da muhabbet amaçlı forumda konu da açtım. Maksat kendimi ölçmek ve başkaları nazarında bakış açısı geliştirebilmek için... Ben sadece hisse alıp satarım ve günlük daha çok çalışırım, her işlem gününü de not olarak konuma yazıyorum ki dönüp bakmam gerektiğinde kaydım olsun hem de paylaşımlara bakıyorum... Ben çok seçici ve tedbirli davranıyorum, asıl hedefim az da olsa zararsız kazanmak, onun için bazı günler işlemsiz geçebiliyor. Forumdaki çoğu üye bilir, ASELS severim, paramımn çok büyük bir kısmını ASELS ile kazandım :)

Teknik analiz ogrenmeye calisiyorum haberleri coinmarcetcap uzerinden takip etmem yeterli mi trade atarken hangi indikatorleri kullaniyorsunuz ? Yatirim felsefeniz nedir

2 senedir borsada duruyordu param 1 kuruş kazanamadım, bu işi düzgü nce öğrenmeye üşendiğimden dolayı diye düşünüyorum. şimdi tekrar kenardaki paramı nasıl işletebilirim nasıl öğrenirim bu işleri hocam
Eğer gerçekten bilginiz yok ise kendi paranızdan risk almanızı önermem airdrop kovalamak daha mantıklı .

Teknik analiz ogrenmeye calisiyorum haberleri coinmarcetcap uzerinden takip etmem yeterli mi trade atarken hangi indikatorleri kullaniyorsunuz ? Yatirim felsefeniz nedir
Ben grafiğe inanmıyorum. Her şeyin projeyle ekiple alakalı olduğunu düşünenlerdenim bu yüzden tokenin ekibinin tokeni satmayacak veya düştüğün de kendileri ekleme yapacak kadar sağlam olduklarında alım yapıyorum uzun yıllar hold olarak tutuyorum

Eğer şirket bir Nvidia gibi bir şirket ise (Türkiye de de ASELSAN mesela... ) ben o şirket grafiğine mutlaka bakarım, en güzel kar getiren şirketler hep stratejik sektörlerde ve vazgeçilmez teknolojilerde oluyorlar, gerisi ise grafik işi, grafik analizi gerçekten kazandırıyor, ben öyle çalışıyorum.

Eğer gerçekten bilginiz yok ise kendi paranızdan risk almanızı önermem airdrop kovalamak daha mantıklı .

Ben grafiğe inanmıyorum. Her şeyin projeyle ekiple alakalı olduğunu düşünenlerdenim bu yüzden tokenin ekibinin tokeni satmayacak veya düştüğün de kendileri ekleme yapacak kadar sağlam olduklarında alım yapıyorum uzun yıllar hold olarak tutuyorum
ACT coine baktınızmı düşüncelerinizi merak ediyorum ben gözüme kestirdim gircem büyük ihtimal

Merhaba 22 yaşındayım yaklaşık 4 yıldır kripto ve 1 yıldır fx traderıyım çoğu şeyi kendim aldım (araba,pc,telefon)+aylık masraflar giderler gezmeler vs aile evindeyim soruları alabilirim

+e ticaret
fxde strateji olarak ne kullanıyorsun teknik/temel analiz olarak ne uyguluyorsun

Bunlar şans işi. Şans işi de kumar olur.
Bu işlerden kazananlar başkaları için alım satım yapıp komisyon alıyorlar. Kendi paralarını riske atmıyorlar. Emin olmadığınız bir yatırımı asla yapmayın. Özellikle de trendlere kendinizi kaptırmayın. Trendler milleti soymak için yaratılır.

Bunu da en güzel Elon Musk yapmıştı zamanı da. Dogge Coin ile bir kaç yıl içinde SpaceX'i bu şekilde finanse etmişti. Şimdi hatırlayan bile yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,281
Üyeler
183,089
Son üye
QwerWarsty
Geri