Neler Yeni

Traderım soru sorabilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Emirhan
tebrik ederim güzel başlangıç yapmışsınız :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer bu işe ayırabileceğiniz bütçeniz yok ise airdrop takip etmenizi öneririm. Cidden ev araba alacak kadar kazananlar var ve bunun için paranız olmanız gerekmiyor (yatır kazan kampanyaları hariç )
bu iş ne olarak geçiyor hocam genel olarak. hangi sitelere uygulamalara güvenmemiz gerekiyo

Asythment

80+
2 senedir borsada duruyordu param 1 kuruş kazanamadım, bu işi düzgü nce öğrenmeye üşendiğimden dolayı diye düşünüyorum. şimdi tekrar kenardaki paramı nasıl işletebilirim nasıl öğrenirim bu işleri hocam

Shix2x

80+ Bronze
]

Eğer bu işe ayırabileceğiniz bütçeniz yok ise airdrop takip etmenizi öneririm. Cidden ev araba alacak kadar kazananlar var ve bunun için paranız olmanız gerekmiyor (yatır kazan kampanyaları hariç )
Hocam onerdiğiniz kanal, öğretici siteler falan var mi peki?

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Arda
bu iş ne olarak geçiyor hocam genel olarak. hangi sitelere uygulamalara güvenmemiz gerekiyo
Youtube den bakarsan kripto airdrop olarak bir çok airdrop paylaşan kanallar var. Benim başladığım yıllar da sadece borsalara üye olarak 50 dolar kazanıyorduk ortalama . Bi borsadan üye olduğum için 130 k doge token almıştım ve o tokenleri hiç parasına satmıştım şimdi milyonlar ediyor :)

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Tekin Ayber
tebrik ederim güzel başlangıç yapmışsınız :)

Hocam kendi gelişimimi takip etmek ve biraz da muhabbet amaçlı forumda konu da açtım. Maksat kendimi ölçmek ve başkaları nazarında bakış açısı geliştirebilmek için... Ben sadece hisse alıp satarım ve günlük daha çok çalışırım, her işlem gününü de not olarak konuma yazıyorum ki dönüp bakmam gerektiğinde kaydım olsun hem de paylaşımlara bakıyorum... Ben çok seçici ve tedbirli davranıyorum, asıl hedefim az da olsa zararsız kazanmak, onun için bazı günler işlemsiz geçebiliyor. Forumdaki çoğu üye bilir, ASELS severim, paramımn çok büyük bir kısmını ASELS ile kazandım :)

USTUEM

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Emir
Teknik analiz ogrenmeye calisiyorum haberleri coinmarcetcap uzerinden takip etmem yeterli mi trade atarken hangi indikatorleri kullaniyorsunuz ? Yatirim felsefeniz nedir

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Arda
2 senedir borsada duruyordu param 1 kuruş kazanamadım, bu işi düzgü nce öğrenmeye üşendiğimden dolayı diye düşünüyorum. şimdi tekrar kenardaki paramı nasıl işletebilirim nasıl öğrenirim bu işleri hocam
Eğer gerçekten bilginiz yok ise kendi paranızdan risk almanızı önermem airdrop kovalamak daha mantıklı .

Teknik analiz ogrenmeye calisiyorum haberleri coinmarcetcap uzerinden takip etmem yeterli mi trade atarken hangi indikatorleri kullaniyorsunuz ? Yatirim felsefeniz nedir
Ben grafiğe inanmıyorum. Her şeyin projeyle ekiple alakalı olduğunu düşünenlerdenim bu yüzden tokenin ekibinin tokeni satmayacak veya düştüğün de kendileri ekleme yapacak kadar sağlam olduklarında alım yapıyorum uzun yıllar hold olarak tutuyorum

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Tekin Ayber
Eğer şirket bir Nvidia gibi bir şirket ise (Türkiye de de ASELSAN mesela... ) ben o şirket grafiğine mutlaka bakarım, en güzel kar getiren şirketler hep stratejik sektörlerde ve vazgeçilmez teknolojilerde oluyorlar, gerisi ise grafik işi, grafik analizi gerçekten kazandırıyor, ben öyle çalışıyorum.

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,438
İsim
Draq123
Eğer gerçekten bilginiz yok ise kendi paranızdan risk almanızı önermem airdrop kovalamak daha mantıklı .

Ben grafiğe inanmıyorum. Her şeyin projeyle ekiple alakalı olduğunu düşünenlerdenim bu yüzden tokenin ekibinin tokeni satmayacak veya düştüğün de kendileri ekleme yapacak kadar sağlam olduklarında alım yapıyorum uzun yıllar hold olarak tutuyorum
ACT coine baktınızmı düşüncelerinizi merak ediyorum ben gözüme kestirdim gircem büyük ihtimal

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,081,925
Üyeler
172,002
Son üye
erkal99
Top Bottom