Traş makinesi önerisi

Reaksiyon skoru
2
Dostlar bir traş makinesi alacağım hem vücut hem yüz için almayı düşünüyorum iki seçenek arasında kaldım philips mg5920 ya da philips bg3017 bg3017 yi alırsam yüz için jilet kullanacağım ama mg5920 vücut için iyi midir onu öğrenirsem direkt onu seçebilirim yorumlarsanız sevinirim

philipsi bilmem de benım arkadas satıcısına bakmadan phılıps almıs sonra kagıt yollamıs satıcı. parasını almış. Braundan bi ürün aldım pişmanım keşke power tec alsaydım diyor. Bende power tec var. 200 300 e almıştı peder 1-2 yıl önce şarjı da çok gidiyor on numara da kesiyor. Sesi falanda rahatsız etmiyor. Modelini bulamadım da ucuz olanı koy geç. 2-3 fala nvermöe

Dostlar bir traş makinesi alacağım hem vücut hem yüz için almayı düşünüyorum iki seçenek arasında kaldım philips mg5920 ya da philips bg3017 bg3017 yi alırsam yüz için jilet kullanacağım ama mg5920 vücut için iyi midir onu öğrenirsem direkt onu seçebilirim yorumlarsanız sevinirim
Philips 15 in 1 olanı al mg5920 olarak geçen ben onların en düşüğünü en ucuzunu aldım memnunum bu daha kalitelisi daha iyidir. Ayrıca yüzüne jilet falan vurma gerek yok makine hem rahat hem yüzünü tahriş etmez jilet falan kullanılmaz bu devirde

Philips 15 in 1 olanı al mg5920 olarak geçen ben onların en düşüğünü en ucuzunu aldım memnunum bu daha kalitelisi daha iyidir. Ayrıca yüzüne jilet falan vurma gerek yok makine hem rahat hem yüzünü tahriş etmez jilet falan kullanılmaz bu devirde
Hocam vücutta nasıl olur bg3017 daha çok tatmin eder gibi geliyor

mg5920 den bahsediyorum aldım demiştiniz vücut traşı iyi mi?
Bg3017 yi sormuşsun onu kullanmadim. O mg serisininde en düşüğünü kullanıyorum dediğim gibi en düşük modeli iyiyse daha iyisi daha iyidir. Ayrıca o tıraş makinesinin neredeyse sıfır gibi aldığını biliyorum. Yani vücut için beklentiniz ne bilemem tıraşı kesimiyse fazlasıyla tatmin eder şarjı şarjından bahsediyorsaniz pek kıyaslama yapamam. Ama sonuçta bütün tıraş makineleri temelde aynı işi yapıyor sadece bunlar daha kaliteli olan makineler. Kalitesizide kesim yapıyor.

MSG3720 kullanıyorum saçımı, sakallarımı vs. her yeri bunla alıyorum 4 yıl falan oldu alalaı sanırım ve suya vs sokmama rağmen bir sorun olmuyor.

Geri