Çözüldü✓ Tray İşlemcilerin Silikon Kalitesi düşük mi oluyor ?

Brysf

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,241
7800x3d veya 9700x almak istiyorum kutulu almak istiyorum ama çok pahalı tray işlemciler hakkında silikon kalitesinin düşük olduğu ve daha çabuk arızalanabildiğini duydum doğru mu ?

7800x3d veya 9700x almak istiyorum kutulu almak istiyorum ama çok pahalı tray işlemciler hakkında silikon kalitesinin düşük olduğu ve daha çabuk arızalanabildiğini duydum doğru mu ?
tamamen yalan bilgi , rastgele kutulu aldığın işlemciden çok kötü , tray aldığından çok iyi silikon kalitede işlemci gelebiliyor.

Yalan bilgi. + silikon kalitesi oc yapmayan biri icin bir anlam ifade etmiyor.

Yalan bilgi. + silikon kalitesi oc yapmayan biri icin bir anlam ifade etmiyor.
o zaman tray alıyorum inşallah sorun çıkmaz sağol abi :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Boş laf kulak asmamak lazım bilen bilmeyen yazıyor bazen böyle şeyler
öyle diyorsanız güveniyorum

tamamen yalan bilgi , rastgele kutulu aldığın işlemciden çok kötü , tray aldığından çok iyi silikon kalitede işlemci gelebiliyor.
alıyorum hocam o zaman sağolun

o zaman tray alıyorum inşallah sorun çıkmaz sağol abi :)

öyle diyorsanız güveniyorum

alıyorum hocam o zaman sağolun
Şöyle söyliyim birçok hazır sistem tray işlemci ile satılıyor

Şöyle söyliyim birçok hazır sistem tray işlemci ile satılıyor
ya ne biliyim hocam bazıları diyor işte tray işlemciler fabrikadan testten geçemeyen işlemciler silikon kalitesi düşük sorunlu işlemciler falan

ya ne biliyim hocam bazıları diyor işte tray işlemciler fabrikadan testten geçemeyen işlemciler silikon kalitesi düşük sorunlu işlemciler falan
Güzel üfürüyor bu kişiler. Tepside gönderilmesinden ötürü tray deniyor kutuludan hiçbir farkı yok.

Güzel üfürüyor bu kişiler. Tepside gönderilmesinden ötürü tray deniyor kutuludan hiçbir farkı yok.
ya ben de tray işlemci taraftarıyım ilk işlemcimi de tray aldım teknik servisdeki adam öyle bir anlattı ki yok japonyadan bunlar sorunlu işlemci olarak piyasaya sürülüyor falan içime kurt düşürmüştü

Geri