yasamassın cpular kolay kolay bozulmaz biz datacentardaki sunuculara 5 ile 10 yıllık cpular bile aldıgımız oluyor , ihtiyac duyulmadıgındada satılıyor2. el olursa bile sorun yaşarmıyım sonuçta çok eski bir işlemci değil
Hocam sıfır fiyatı ya hani ona yanarımAslında anlayamazsın. Ama işlemci 2. el olsa bile pek bir önemi yok açıkçası.
alıcağım yer internet üzerinden değil bir firma izoly adlı bunlar bir zamanlar sahte ram sdd satmakla suçlanıyorlardı açıkcası yüz yüze konuşunca çok sorun karşılacağını düşünmedim gayet bilgili hoş görülü insanlara benziyolar.aman cakmasına denk gelmeyin
izoly ise uzak durmani tavsiye ederimHocam sıfır fiyatı ya hani ona yanarım
Mesaj otomatik birleştirildi:
alıcağım yer internet üzerinden değil bir firma izoly adlı bunlar bir zamanlar sahte ram sdd satmakla suçlanıyorlardı açıkcası yüz yüze konuşunca çok sorun karşılacağını düşünmedim gayet bilgili hoş görülü insanlara benziyolar.
orda ne kadarhocam alacağım sistemin izolyle alakası yok kasayı bile izoly olarak tercih etmedim sadece sistemimdeki parçalar stok olarak sınırlı çoğu yerde bulunmuyor orda bulunduğu için tercih ettim
ıslemcıyı ne kadar verıyolar hocam onu merak ettim15k karım var hocam şuanda