🔥İndirim Trendyol 1200/300 TL İndirim Kodu

7500f i 5500e aldim 4 5 gün önce, kod calismamisti yine de aldim ugrasmadim. 5k ya iyi baya. ssd icin de buradan fikir edinebilirsin https://forum.donanimarsivi.com/konu/wd-black-500gb-m2-ssd-1-699tl.1176591/
1tb Olsa iyi olur bunu işletim sistemi kuracağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

7500f i 5500e aldim 4 5 gün önce, kod calismamisti yine de aldim ugrasmadim. 5k ya iyi baya. ssd icin de buradan fikir edinebilirsin https://forum.donanimarsivi.com/konu/wd-black-500gb-m2-ssd-1-699tl.1176591/
sende sistem mi topluyorsun hocam

1tb Olsa iyi olur bunu işletim sistemi kuracağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sende sistem mi topluyorsun hocam
aynen hocam iyi kötü bi sey topluyorum 9060xt beyaz aldim gecenlerde vatandan 16600 e forum sagolsun her seyin en uygununu bulmaya calisiyoruz

Yaw mousepad Alicam bütün kodlar başka kategori mousepad mouse özel kategoride kod bilen varmı?

Alınmaz, DRAM'siz bir model. Windows kurarsan zamanla hız düşüşleri yaşarsın. Aynı fiyata kioxia heatsink veya exceria pro alabilirsin.
Hocam exceria pro ısınıyormuş öyle yorumları var. Bana laptop için bir tane SSD lazım fakat kararsız kaldım(fiyatlar çok yüksek)

Hocam exceria pro ısınıyormuş öyle yorumları var. Bana laptop için bir tane SSD lazım fakat kararsız kaldım(fiyatlar çok yüksek)
bende pro olmayan modeli var. 2 3 ay önceye kadar memnun değildim fakat havalar soğuyunca ısınması gitti :D . Örneğin download yapıyordum steamden 100gb bir şey yüklüyordum 10 gb yükledikten sonra ssd 90 derecelere geldiği için gidiyordu bilgisayar ssd okumuyordu wındowsta . Bıosa girip çıkıyordum düzeliyordu.Eğer sonradan ssd için soğutma yapmayacaksan asla tavsiye etmiyorum.Git biraz daha üzerine koy böyle şeylerle uğraşma keşke almasaydım dedim açıkcası.

bende pro olmayan modeli var. 2 3 ay önceye kadar memnun değildim fakat havalar soğuyunca ısınması gitti :D . Örneğin download yapıyordum steamden 100gb bir şey yüklüyordum 10 gb yükledikten sonra ssd 90 derecelere geldiği için gidiyordu bilgisayar ssd okumuyordu wındowsta . Bıosa girip çıkıyordum düzeliyordu.Eğer sonradan ssd için soğutma yapmayacaksan asla tavsiye etmiyorum.Git biraz daha üzerine koy böyle şeylerle uğraşma keşke almasaydım dedim açıkcası.
Valla ben önce bi pro ya bakim dedim şimdi plus olanına bakıyorum ikisinde çok ısınıyormuş. Artık başka model bakcam valla.

Evet ısınıyor soğutucu ile kullanmak gerekiyor. Laptop için iyi bir SSD değil. MSI M480 daha iyi olur sizin için.

Geri