Trendyol sağolsun 3 tane 15TL kuponum oldu ve hiçbir şeye kullanamıyorum. Birini alacağım ürüne indirim olsun diye kullanacağım ama diğer ikisi +10TL cüzdan parası ile üzerine hiç para vermeden neler alınabilir ?
Steam cüzdan koduTrendyol sağolsun 3 tane 15TL kuponum oldu ve hiçbir şeye kullanamıyorum. Birini alacağım ürüne indirim olsun diye kullanacağım ama diğer ikisi +10TL cüzdan parası ile üzerine hiç para vermeden neler alınabilir ?
aa pardonCs go karambit dekarasyon parçası
aa pardon![]()
Alınabiliyor mu ? Onu engellediler diyorlardı. Olursa 2X 15TL kupon ve 2X 4TL cüzdan parası kullanıp 20 liralık iki kod alabiliyorum.Steam cüzdan kodu
benim bildiğim beleş 20tl veriyolardıAlınabiliyor mu ? Onu engellediler diyorlardı. Olursa 2X 15TL kupon ve 2X 4TL cüzdan parası kullanıp 20 liralık iki kod alabiliyorum.
Deneyim de olursa alırım zaten 10 güne süresi doluyormuş kuponların boşa gitmeden birşeye harcayımbenim bildiğim beleş 20tl veriyolardı
onu engellediler diye biliyorum![]()
mandalTrendyol sağolsun 3 tane 15TL kuponum oldu ve hiçbir şeye kullanamıyorum. Birini alacağım ürüne indirim olsun diye kullanacağım ama diğer ikisi +10TL cüzdan parası ile üzerine hiç para vermeden neler alınabilir ?
Steam kodunda kullanım yapılmıyorbenim bildiğim beleş 20tl veriyolardı
onu engellediler diye biliyorum![]()
Bu gidişle onu alacağımmandal
Alacak mandal bile bulamadımmandal