Aynı IP den yaparsan ederler. Hatta trendyolun kendisinde yazıyorBug olmuş bende hocam sağ olun söylediğiniz için.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fark ederler mi ? etmezlerse deniyeceğim.
Ben kaydetmeyi bitirdim dostlar.
Eğer kaydetmemi isteyen varsa bu mesajı alıntılaması yeterli.
Evet 44Koleksiyon da herhangi bir minimum ürün koyma sınırı var mı?
Hocam paylaşsam sizle burda 25 kişi mi kaydetmeliDaha önce etmişim
Yo bende 44 yok ama şey gozukuyo nerde yaziyorEvet 44
Ben annemede yapacağın sanırım aynı ip olmuyor farklı telefonAynı IP den yaparsan ederler. Hatta trendyolun kendisinde yazıyor
Hm 50 yap o zaman bende 50 ve gözüküyorYo bende 44 yok ama şey gozukuyo nerde yaziyor
Trendyol 25 diyor. Yani 25. Ama müşteri hizmetlerine de sor istersen. Çünkü bir telegram grubunda 35 diye bir şey duydum.Hocam paylaşsam sizle burda 25 kişi mi kaydetmeli![]()
Annenin mobil verisi ile yap.Ben annemede yapacağın sanırım aynı ip olmuyor farklı telefon
Hm 50 yap o zaman bende 50 ve gözüküyor
Sorun şu trendyol uygulamasını indiremiyorum , burda paylaşmak yasak değil değil mi ? Yardım edermisiniz ?Trendyol 25 diyor. Yani 25. Ama müşteri hizmetlerine de sor istersen. Çünkü bir telegram grubunda 35 diye bir şey duydum.
Tor browserdan sahte ip kopyalayıp yapsınAnnenin mobil verisi ile yap.
Sorun şu trendyol uygulamasını indiremiyorum , burda paylaşmak yasak değil değil mi ? Yardım edermisiniz ?
Bu paylaş kazan olayı ne acaba?
Uzağım bu konuyada..
ben bedava kulaklık mouse aldım ucuz şeylerdi ama işimi görüyorlar çok uğraşa gerek yok telegram gruplarında insanlar kaydediyor birbirilerinkini3 tane 25'tlik kupon ise pek bir işe yaramaz bence. Yine de hiç yoktan iyidir.
Ne gibi bir yasak ki? Bunca konu açıldı. Forumun en çok hit ve mesaj alan konularından ve bu zamana kadar herkes paylaştı. Üstelik zaten bir sıkıntı olsa 2-3 günlük konu kapatırlardı.Annenin mobil verisi ile yap.
Sorun şu trendyol uygulamasını indiremiyorum , burda paylaşmak yasak değil değil mi ? Yardım edermisiniz ?