❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Trendyol 2000/1000 İndirim 🔥🔥

Öyle olmuyor ki adamlar gördüğünü sırayla iptal ediyor şans işi. Daha biri üstte yazmış mesela gürcü olmasına rağmen iptal yememiş 😀
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yapacak bir şey yok zaten 2000 liralık sepetin 1400TL ye yakın olan kargosu geldi diğer kargo iade olsa da hakkımız bu kadarmış deriz napalım. 13 parça da maşallah yani tek hesapla yapmadın sanırım sen 😀
kanka adamalr gördüğünü sırayla nasıl iptal edecek allah aşkına kargoma yeni günceleme geldi ankaradan trabzona gelmiş ipotal falan yok hale

tüm kargoyu teslim aldım bende bugün

yolda olan 4 tane kargom var dorunude dun gunceleme g eldi trabzonda diye iptal olacaksa yodal demez direk ederler bulundugum yere getirip etmezlerki ediyolar
hocam yolda olsa hatta dağıtıma çıksa bile iptal edilebiliyor bu azerbeycan olayında olmuştu. Benim kargom dağıtımdayken geri çekildi :) ama o olay çok büyüktü yani herkes sipariş etmişti. Bu olayı ise pek bilen yoktu

hocam yolda olsa hatta dağıtıma çıksa bile iptal edilebiliyor bu azerbeycan olayında olmuştu. Benim kargom dağıtımdayken geri çekildi :) ama o olay çok büyüktü yani herkes sipariş etmişti. Bu olayı ise pek bilen yoktu
amerikada patlayan görmedim ama gürciden aşırı iptal olan var elemanlar random iptal basıyor denk gelmese iyi

daha nasıl bilinecek hacigül instadan story patlattı orası dönüm noktası oldu :kekw: :kekw:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,039
Üyeler
187,284
Son üye
Mysterrious
Geri