Hocam size ulaştığı sürece sorun yok.trendyol sitesinde teslim edildi ve kargo sitesinde teslim edildi kişiye dedikten sonra sorun cıkar mı?
Bende adrese kadar geldi gördüm, vermeden geri gitti iade oldubenim yurtiçi kargo ile gelen kargom transfer sürecinde yarın dağıtıma çıkar herhalde sizce teslim olur mu ?
aga indirim sepete düşüyor halen 12 kasıma kadar diyor ana menüde de iptal fln olayıyla uğraşmak istemiyorum derseniz gerek yok öyle şeylere tr den alıcamkapandı sanırım şuan alınmıyor ama dene almayı . en fazla iptal olur paran hesabına geri gelir
Benim hala teslim olmadı size ne kadar sürede geldi acaba aras ileAras kargodan teslim aldım, sorunsuz.
nasıl yapıyorsun 1 kere daha şansımı denemek istiyorum benaga indirim sepete düşüyor halen 12 kasıma kadar diyor ana menüde de iptal fln olayıyla uğraşmak istemiyorum derseniz gerek yok öyle şeylere tr den alıcam
bide trendyol resmi satıcısından alamıyoz mu iptal ediliyor fln yazmışlar ne işkapandı sanırım şuan alınmıyor ama dene almayı . en fazla iptal olur paran hesabına geri gelir