Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,549
İsim
Arda Eren Aslan

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Yurtiçi ve PTT ilime kadar geldi. Dağıtımda iken iade etti, teslim etmedi. MNG sorunsuzca teslim etti. TY Express'den hâlâ ses seda yok, güncellerim getirirse.

aveiress

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre Sarsılmaz
Benim gamepower overlord ve gamepower jin elime ulaştı dün sabah aldım bugün 13:00 gibi elime geldi trendyolda da teslim edildi işaretlendi sıkıntı kalmadı yarısmacı arkadaslara basarılar

Masterjey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Musab Talha Kütük
kapandı sanırım şuan alınmıyor ama dene almayı . en fazla iptal olur paran hesabına geri gelir
aga indirim sepete düşüyor halen 12 kasıma kadar diyor ana menüde de iptal fln olayıyla uğraşmak istemiyorum derseniz gerek yok öyle şeylere tr den alıcam

yahya58

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
Yahya AYAN

Alyx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
736
İsim
Murat
aga indirim sepete düşüyor halen 12 kasıma kadar diyor ana menüde de iptal fln olayıyla uğraşmak istemiyorum derseniz gerek yok öyle şeylere tr den alıcam
nasıl yapıyorsun 1 kere daha şansımı denemek istiyorum ben

Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Mahsun Mücahit Sürdem
Kargocu teslim ederken barkodu okutunca iade gözüküyor dedi. Kusura bakmayın dedi. İadeyi ben yaptım ama vazgeçtim iade etmeyeceğim dedim tamam dedi gitti. 1 saat sonra geri geldi abi ürün Trendyol tarafından iade olmuş dedi. Geri verir misin dedi. Hayırdır kimin malını evinden alıyorsun mafya mısınız dedim tartışma çıktı. Uzamasın diye verdim. Böyle bir şey olamaz.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom