Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

federalper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Mahsun Mücahit Sürdem
Türkiye adresi üzerinden sipariş verilmiyor. Azerbeycan üzerinden devam ediyor. Fix filan yok. Kampanyayı komple kaldırmaları lazım onun için

Nuke44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Ata
Türkiye adresi üzerinden sipariş verilmiyor. Azerbeycan üzerinden devam ediyor. Fix filan yok. Kampanyayı komple kaldırmaları lazım onun için

Hocam peki adresi girerken istediği telefon numarası adımını ve onay kodunu nasıl hallediyorsunuz

ereen

80+
Trendyol ve Aras kargolarımı teslim aldım, sistemde de teslim edildi gözüküyor daha vermem

Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Mahsun Mücahit Sürdem
Hocam peki adresi girerken istediği telefon numarası adımını ve onay kodunu nasıl hallediyorsunuz
Uygulama sürümü 7.11 den aşağı olacak.
Emülatör kullanacaksınız.
Türkiye adresi girerken onay kodu geliyor. Azerbeycan numarası girerken FiN numarasını 6 hane olarak bişey sallayın. Telefon numarasını da sanal hat bulmanız lazım. 1 tane hattı birden fazla üyelikte kullanıyorsunuz. Daha sonra ödemeyi yapın. Ödemeden sonra siparişlerimden adresi değiştirin. Ty express olunca kendiniz değiştirebiliyorsunuz. Diğer kargoları denemedim. Sabah kargolar açılsın bir tanesini deneyeceğim.

federalper

80+ Silver
Uygulama sürümü 7.11 den aşağı olacak.
Emülatör kullanacaksınız.
Türkiye adresi girerken onay kodu geliyor. Azerbeycan numarası girerken FiN numarasını 6 hane olarak bişey sallayın. Telefon numarasını da sanal hat bulmanız lazım. 1 tane hattı birden fazla üyelikte kullanıyorsunuz. Daha sonra ödemeyi yapın. Ödemeden sonra siparişlerimden adresi değiştirin. Ty express olunca kendiniz değiştirebiliyorsunuz. Diğer kargoları denemedim. Sabah kargolar açılsın bir tanesini deneyeceğim.
sanal hattı nerden temin edebiliriz

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,196
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Benim paket aras kargo da ama ümidi kestim artık ,para ne zaman geri iade olur. Herhangi bir iptal mesajı yok hala

gl0rian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Yağız ..
hocam ben şubeye gidene kadar hiç bir şey yoktu şubeye girdim, teslim alırken iptal olmus kadın bana diyorki bu ürün farklı yerde lütfen orayı arayın felan filan ne anladım ben bu işten napmamız lazım şimdi trendyolda kargoya verildi felan diyede gözüküyor para ortada kaldı bi yardımcı olursanız.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,120
Üyeler
163,108
Son üye
Crescent4525
Top Bottom